Toni Petrea, anunț după remiza celor de la FCSB cu Sepsi: „Asta mă preocupă foarte tare! Sunt îngrijorat”

4 săptămâni in urmă 20

FCSB a scos doar o remiză cu Sepsi, scor 1-1, dar Toni Petrea a fost mai degrabă îngrijorat de problemele din lotul roș-albaștrilor, care se pregătesc de play-off, dar și de Supercupa României.

Tehnicianul i-a pierdut în prima repriză pe Andrei Miron și pe Darius Olaru, iar Toni Petrea știe că aceștia vor fi greu de înlocuit, recunoscând că este foarte preocupat să găsească soluțiile cele mai bune în linia defensivă, dar și la mijlocul terenului.

Duelul dintre Sepsi și FCSB a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Toni Petrea, după Sepsi – FCSB 1-1: „Asta mă preocupă foarte tare!”

„Am doi accidentați după acest joc și asta mă preocupă foarte tare! Sunt îngrijorat, trebuie să găsesc soluții cu jucătorii care mai sunt disponibili. O să vedem zilele viitoare situația lor. Oarecum norocos golul lor, n-a fost o fază lucrată. A fost o bâlbâială, iar la 1-1 s-a jucat mai mult cu mingi lungi.

Noi am încercat să revenim, dar n-am putut. Trebuie să strângem rândurile! Cred că oricine vrea Supercupa, ca jucător și antrenor, ar fi o performanță. Ne vom gândi de mâine la meciul cu CFR Cluj. Play-off-ul va fi foarte disputat și echipa care va gestiona cel mai bine această perioadă va avea câștig de cauză. Vor fi alte meciuri, altă miză, un alt campionat, acolo se decide titlul”, a spus Toni Petrea, după remiza de la Sfântu Gheorghe, scor 1-1.

ECHIPELE DE START:

Sepsi: J. Fernandez – R. Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, M. Ștefănescu – Vașvari, Fofana, Nouvier – Golofca, Safranko, G. Dragomir
Rezerve: A. Szanto, Petrila, Ninaj, Eder Gozalez, Bajrovic, Achahbar, Țincu, L. Fulop, Aganovic
Antrenor: Leo Grozavu

FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, Olaru – Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Panțîru, Simion, Haruț, Nedelcu, Vînă, Perianu, Oaidă, Istrate
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: Municipal (Sfântu Gheorghe)
Arbitru: Călin Iulian (Ştefăneşti) / Asistenți: Mitruţi Daniel (Craiova) și Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel)

The post Toni Petrea, anunț după remiza celor de la FCSB cu Sepsi: „Asta mă preocupă foarte tare! Sunt îngrijorat” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă