Toni Petrea a identificat principalul atu al celor de la Clinceni! Ce spune antrenorul FCSB-ului despre transferul lui Haruț

2 luni in urmă 5

Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - FC Argeș, sâmbătă, 14:00, Digi Sport 1

Între cele două dueluri cu Dinamo, FCSB primește vizita celor de la Academica Clinceni. Ilfovenii au în componență mai mulți jucători care au îmbrăcat tricoul liderului Ligii 1. Toni Petrea a declarat că se bucură să-și revadă foștii elevi, însă consideră că principalul atu al Clinceniului rămâne omogenitatea lotului lui Ilie Poenaru.

Toni Petrea, înainte de FCSB - Academica Clinceni: "Mă bucur că voi revedea foști elevi"

"Nici nu mi-am dat seama că au trecut trei săptămâni de la începutul returului cu acest ritm, jocuri din trei în trei zile. Principala noastră preocupare a fost refacerea jucătorilor și cred că am reușit să menținem un nivel ridicat.

O echipă experimentată, cu jucători valoroși, alcătuiesc o echipă bună, cu o evoluție excelentă în campionat până acum. Vin după un meci pierdut acasă și probabil ambiția lor va fi mare.

Noi avem de partea noastră tinerețea și entuziasmul, suntem pe primul loc și trebuie să rămânem acolo. Sper într-o evoluție bună și să adunăm încă trei puncte. Mă bucur că voi revedea foști elevi, dar trebuie să fim atenți la echipă în ansamblu, au omogenitate", a declarat Toni Petrea, la conferința de presă premergătoare jocului FCSB - Academica Clinceni.

Toni Petrea: "Mă bucur că Haruț a ajuns până la urmă la noi"

Antrenorul FCSB-ului a recunoscut că îl bucură materializarea transferului lui Denis Haruț de la FC Botoșani. Mai mult, Petrea s-a declarat mulțumit că acesta are "jocuri în picioare" și poate reprezenta o soluție pentru defensiva roș-albastră încă de la partida cu Academica Clinceni.

"Mă bucur că până la urmă Haruț a ajuns la noi. Are avantajul faptului că a avut continuitate în pregătire și în meciuri, astfel nu cred că va avea o problemă să se adapteze și să se integreze în echipă. Vom vedea dacă de mâine sau de la meciurile următoare. Momentan nu avem nicio problemă de lot, sper să fie la fel și după antrenamentul de azi", a încheiat Toni Petrea, antrenorul lui FCSB.

Etichete: toni petrea , antrenor fcsb , fcsb academica clinceni , runda 22 liga 1
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă