Toni Petrea a explicat de ce FCSB va disputa un singur meci amical în această iarnă

5 zile in urmă 9

  • Campionatul European de handbal: Spania - Cehia, joi, 19:00, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Liverpool - Arsenal, joi, 21:45, Digi Sport 1

Toni Petrea a explicat de ce FCSB va disputa un singur meci amical în această iarnă

FCSB are în programul de pregătire un singur joc amical, cu CS Mioveni, programat pe 15 ianuarie, de la ora 12:00, la Buftea: "Timpul e destul de scurt până la începerea sezonului. Nu pot să zic că avem timp suficient, dar n-avem ce face. Trebuie să ne adaptăm. După începerea competiției, vom continua procesul acesta pentru a ne perfecționa.

Într-adevăr, un singur joc amical. Am luat doar unul pentru că e perioada foarte scurtă. Chiar și așa, n-am avut timp să fac tot ce mi-am dorit în perioada de pregătire și am considerat că e suficient un meci amical.

Contează și nivelul la care vor fi jucătorii din punct de vedere fizic. Am încercat ca până la reluarea campionatului să ne punem la punct din punct de vedere fizic. Cred că avem un lot echilibrat, avem jucători care pot face oricând parte din primul 11, pot intra pe parcurs", a spus Toni Petrea, pentru site-ul clubului FCSB.

  • De curând, Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Toni Petrea i-a înțepat pe jucătorii de la FCSB

Petrea spune că unii jucători s-au întors cu câte două kilograme în plus după vacanță și a explicat de ce este important ca fotbaliștii să rămână la greutatea optimă pe durata campionatului:

"Anul trecut am fost singura echipă din Liga 1 care a plecat într-un cantonament în străinătate, iar acum suntem printre puținele care au rămas acasă. Pot să spun că e un oarecare avantaj că ne pregătim în condițiile de aici. Jucătorii au răspuns destul de bine până acum, totuși cred că unii dintre ei, în perioada de vacanță n-au făcut prea multe lucruri din ce le-am dat.

Perioada de vacanță a venit după o perioadă lungă de meciuri. Jucătorii nu au venit foarte pregătiți, cu greutatea n-am avut probleme. Cred că doi-trei jucători au venit cu 1-2 kg în plus, n-am avut probleme. E foarte importantă greutatea jucătorului, un kilogram în plus contează în exprimarea jucătorului pe teren. Când ai două-trei kg în plus e ca și cum ai alerga cu o minge medicinală în brațe. Încercăm să facem antrenamentele plăcute și utile, nu vrem să existe o monotonie în pregătire", a spus Petrea, într-un interviu acordat pentru site-ul FCSB-ului.

Programul etapei a 22-a din Liga 1, prima din anul 2022! Când se joacă FCSB - CFR

Vineri, 21 ianuarie

Etichete: toni petrea , antrenor fcsb , cantonament fcsb , jucatori fcsb , fcsb mioveni

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă