Toni Petrea a explicat de ce a acceptat să trimită jucători la FCSB 2. „Asta e mai puțin important!”

1 lună in urmă 1

Toni Petrea a explicat de ce a acceptat să trimită jucători la FCSB 2, deși echipa din Liga 1 a fost nevoită să țină pe banca de rezerve mai mulți juniori.

FCSB 2 s-a duelat cu CSA Steaua, scor 1-1, în aceiași zi în care echipa antrenată de Toni Petrea o întâlnește pe UTA Arad, în etapa 27 din Liga 1, sezonul 2020 – 2021, iar antrenorul formației din primul eșalon a explicat cum s-a decis ca mai mulți jucători importanți să meargă în Liga 3.

Octavian Popescu, Dragoș Nedelcu, Adrian Șut și Răzvan Oaidă sunt patru dintre jucătorii trimiși să o ajute pe echipa secundă a FCSB-ului la duelul cu CSA Steaua, iar Toni Petrea susține că aceasta este strategia clubului pentru următoarele partidei. Astfel, principalul a lăsat să se înțeleagă că o să mai cedeze fotbaliști în Liga 3.

Toni Petrea a explicat de ce a acceptat să trimită jucători la FCSB 2

„E o strategie a clubului, care nu e de ieri, de azi, e de mai mult timp. Avem şi echipa a doua, ne preocupă şi s-a stabilit ca aceste meciuri să le tratăm aşa. O parte dintre jucătorii eligibili să evolueze şi în Liga 3. 

Din cauză că am avut meciul din Liga 3, a trebuit să ducem jucători acolo, dar am completat cu juniori, dar asta e mai puţin important. Cine intră, trebuie să demonstreze”, a declarat antrenorul FCSB, înaintea partidei cu UTA Arad. 

Trei juniori pe banca FCSB-ului la meciul cu UTA Arad

După ce mai mulți jucători de bază de la FCSB au fost trimiși să joace în Liga 3, Toni Petrea i-a adus la prima echipă a roș-albaștrilor pe Musi, Ciuciulete și Istrate, ultimul chiar a fost propus de Ilie Dumitrescu.

Pentru FCSB urmează meciul cu CFR Cluj, vineri, 19 martie, ora 20.30, în etapa 28 din Liga 1, pe Arena Națională, iar partida va fi Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

The post Toni Petrea a explicat de ce a acceptat să trimită jucători la FCSB 2. „Asta e mai puțin important!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă