Toni Petrea a dezvăluit secretul victoriei cu Clinceni: „Am făcut asta de la început! Cred că a venit momentul să o batem și pe Sepsi”

3 săptămâni in urmă 13

FCSB a obținut o nouă victorie în play-off-ul Ligii 1, 2-0 cu Academica Clinceni, iar Toni Petrea știe de ce roș-albaștrii au bătut fără probleme.

Tehnicianul și-a lăudat jucătorii pentru atitudine și crede că FCSB poate de acum să câștige toate meciurile rămase în play-off.

Duelul dintre Clinceni și FCSB a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Toni Petrea, după Clinceni – FCSB 0-2: „Am jucat mult mai repede!” Ce zice de meciul cu Sepsi

„Florin Tănase este un jucător foarte important pentru noi. Nu dă el singur gol, să ia mingea din poartă în poartă, e foarte important și aportul colegilor lui. O victorie foarte importantă, mai ales că și contracandidata noastră a învins.

N-aș exclude însă nici Craiova, mai e mult de muncă, o să vedem ce se va întâmpla. Am intrat mult mai motivați, am jucat mult mai repede, ca să destabilizăm apărarea adversă. Am făcut un joc bun, din punctul meu de vedere. Aceste două victorii ne dau un alt moral, ne gândim doar la victorie”, a spus Toni Petrea, la finalul meciului cu Clinceni.

Tehnicianul roș-albaștrilor a explicat și de ce l-a înlocuit pe Perianu cu Oaidă: „Am observat că n-am avut agresivitate și de aceea am considerat că introducerea lui Oaidă, puțin mai agresiv, ne poate ajuta pe faza de apărare”.

Toni Petrea este deja cu gândul la Sepsi, pe care FCSB n-a bătut-o în cele două meciuri din acest sezon: „Sepsi e o echipă bună, o formație agresivă, pe care n-am învins-o în două partide, cred că a venit momentul să-i batem. Din punct de vedere al agresivității ar trebui să schimbăm ceva, la meciul următor”.

The post Toni Petrea a dezvăluit secretul victoriei cu Clinceni: „Am făcut asta de la început! Cred că a venit momentul să o batem și pe Sepsi” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă