Toni Kroos i-a pronunțat greșit numele lui Xavi și a explicat de ce nu se uită la meciurile Barcelonei

1 săptămână in urmă 13

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

La conferința de presă premergătoare duelului, Toni Kroos, mijlocașul lui Real Madrid, a fost întrebat dacă a observat schimbări în jocul Barcelonei de când pe banca tehnică a fost instalat Xavi.

Toni Kroos i-a pronunțat greșit numele lui Xavi și a explicat de ce nu se uită la meciurile Barcelonei

Fotbalistul german i-a pronunțat numele lui Xavi greșit, Javi, și a explicat că nu se uită la meciurile Barcelonei pentru că are ”lucruri mai bune de făcut”.

Nu pot să spun exact ce a schimbat Javi la Barcelona, pentru că nu mă uit la meciurile lor. Am lucruri mai bune de făcut”, a recunoscut Toni Kroos.

În cealaltă semifinală din Supercupa Spaniei, se întâlnesc, tot la Riyadh, Atletico Madrid și Athletic Bilbao, meci care are loc joi, de la ora 21:00, de asemenea în direct la Digi Sport 1. 

Gerard Pique și-a lăudat rivalii înainte de Supercupa Spaniei

Dacă Toni Kroos a spus că nici nu s-a uitat la meciurile Barcelonei, Gerard Pique a vorbit doar în termeni laudativi despre Real Madrid.

Real Madrid a menținut structura de bază care i-a oferit multe succese în ultimii ani. La mijlocul terenului îi are pe Casemiro, Kroos și Modric, care se cunosc foarte bine și au jucat la un nivel înalt în ultimii ani. În ofensivă îi are pe Benzema și Vinicius, care sunt la superlativ atât în privința golurilor marcate, cât și în privința jocului.

În apărare, Real Madrid se organizează foart bine, fundașii se simt confortabil și fără minge și se bazează pe tranziție, apelând la Vinicius și Benzema. Este o echipă pe care o cunoaștem foarte bine, știm că sunt la un nivel ridicat, dar cred că putem să le punem probleme.

În situația în care suntem, o victorie ne-ar da multă încredere, iar dacă vom câștiga Supercupa, vom avea încredere pentru următoarele luni, pentru a putea progresa ca echipă. Actualul format al Supercupei e mai complicat, toată lumea are o șansă să câștige trofeul”, a spus Gerard Pique.

Etichete: xavi , supercupa spaniei , barcelona real madrid , toni kroos

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă