Toni Iuruc, surpriză de proporții pentru Simona Halep, de ziua ei de naștere. Sportiva a împlinit 30 de ani

4 săptămâni in urmă 14

E ziua ei de naștere! Simona Halep a împlinit 30 de ani astăzi, 27 septembrie, așa că de la miezul nopții celebra jucătoare de tenis primește felicitări, are parte și de surprize neașteptate din partea persoanelor cele mai dragi din viața ei.

Primul care i-a urat „La mulți ani” Simonei Halep a fost chiar Toni Iuruc, bărbatul care i-a devenit soț pe 15 septembrie. La miezul nopții a și surprins-o într-un mod cât se poate de plăcut, i-a umplut camera cu mai multe buchete de trandafiri, diferite culori.

Simona Halep le-a pozat pe toate, iar mai apoi a publicat imaginile pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste un milion de fani din toată lumea.

simona-halep-cadou-toni-iuruc-30-de-ani-3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Nu doar soțul i-a făcut cadouri și urări, ci și ceilalți membri ai familiei. Și Luminița și Nicolae Halep, cumnata și fratele ei, i-au dăruit flori. Cei doi frați s-au și pozat, se pare că au sărbătorit seara împreună. Sportiva apare într-o rochie albă, iar fratele poartă un costum elegant.

Toni Iuruc, surpriză de proporții pentru Simona Halep, de ziua ei de naștere. Sportiva a împlinit 30 de ani

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc pe 15 septembrie

În vârstă de 30 de ani, Simona Halep s-a căsătorit pe 15 septembrie la Constanța cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care trăiește o poveste de dragoste de doi ani. Petrecerea, la care au fost invitate 300 de persoane, a fost organizată la un local de lux din stațiunea Mamaia. Sportiva a luat numele soțului său, astfel că acum în buletin va fi Simona Halep-Iuruc.

Simona, care ocupă acum locul 11 WTA, spune că vrea să mai joace tenis de performanță încă 2-3 ani și că şi-ar dori să ajungă din nou în topul primelor 10 jucătoare ale lumii. „Mai vreau să joc 2-3 ani. Trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla”, a spus Simona Halep, la lansarea platformei TennisWin, o reţea socială dedicată iubitorilor de tenis, potrivit Agerpres.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă