Tone de gunoaie plutesc în zona barajului Dridif, de lângă Făgăraş

1 lună in urmă 16

De Mihaela Uretu.
Publicat: 26.08.2021, 17:04.
Actualizat: 26.08.2021, 17:04

Mormane de gunoaie s-au adunat pe râul Olt, în zona barajului de la Dridif, din apropiere de Făgăraş. Imaginile dezastrului au fost primite pe Fii Observator.

  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

O insulă de gunoi s-a format în zona barajul Dridif. Zona este cunoscută de ani buni ca locul în care se adună tone de gunoaie. Pe apă plutesc de la animale moarte, lemne, peturi şi până la saltele, lăzi şi alte deşeuri. O imagine dezolantă şi un adevărat focar de infecţie, chiar dacă în zonă oamenii merg la pescuit.

Martor via Fii Observator: Merg foarte des la Dridif, la pescuit. În ianuarie au strâns vreo două mașini de acolo și dupaia s-au oprit. Nu știu dacă este distribuită apa pentru Făgăraş , merge multă lume la pescuit acolo și se plăteşte permisul de pescuit anual și nu se face nimic în a curăţa barajul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă