Tommy Neubert a reacționat după acuzele lansate de Dinamo prin cele 6 motive pentru care au solicitat control antidoping

2 luni in urmă 1

Liga 1: Chindia Târgoviște - Botoșani, joi, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - UTA Arad, joi, 13:30, Digi Sport 1

După finalul întâlnirii, care s-a jucat în ”Ștefan cel Mare”, Tommy Neubert, preparatorul fizic al celor de la FCSB a reacționat și el.

Reacția lui Tommy Neubert după ce Dinamo a cerut control antidoping

Concret, reprezențanții celor din conducere, adică fanii din DDB, au invocat, într-o postare publicată pe Facebook, 6 motive pentru care roș-albaștrii trebuie supuși unui control antidoping.

Neubert a ales, pe aceeași cale, să le răspundă contestatarilor săi cu următorul mesaj.

”Îl iau ca pe un compliment!”, a scris germanul, care a postat mesajul și în engleză.

Și Mihai Pintilii, antrenorul secund al roș-albaștrilor, a reacționat la acest atac lansat de către rivali înainte de meci.

Cum a răspuns Mihai Pintilii la acuzele de dopaj ale celor de la Dinamo

Pintilii s-a arătat deranjat de solicitarea fanilor rivalei și a readus în discuție tragediile de la Dinamo, precum moartea lui Cătălin Hîldan sau a lui Patrick Ekeng.

"Cred că punem prea mult accent pe niște chestii. Am ajuns ca niște suporteri să controleze tot. Și noi putem să zicem același lucru.

Acum, niște suporterii pot face orice în țara asta? Și noi putem să zicem același lucru. Mi se pare puțin deplasat, dar e dreptul lor, la revedere.

Putem face un control, cum am mai făcut, nu e niciun fel de problemă. Au prins foarte mulți dopați la noi de ne-am dat peste cap... de asta am avut și noi probleme foarte multe cum au avut ei.

Atâția, din păcate, au murit pe teren. Nici acum nu știm din ce cauză", a spus Pintilii, înainte de Dinamo - FCSB.

Înaintea meciului, managerul sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae, a declarat că ideea unui control anti-doping le-a aparținut doar fanilor, nu și conducerii.

Etichete: control antidoping , tommy neubert , dinamo fcsb 0-1
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă