Tomas Mejias i-a spus adio lui Dinamo cu vorbe frumoase » E incredibil unde s-a transferat!

1 lună in urmă 12

Fotbaliștii care s-au despărțit de Dinamo în ultimele luni au lansat o adevărată modă de a oferi scrisori online de adio pe Instagram, în care mulțumesc coechipierilor și suporterilor echipei din Ștefan cel Mare. La fel a făcut și Tomas Mejias.

„Vreau doar să spun un mare mulțumesc tuturor suporterilor și colegilor care sunt și au fost alături de Dinamo în timpul acestor ultime luni. Suișuri și coborâșuri, dar întotdeauna curaj și spirit de luptă. Vă urez noroc în timpurile ce vin. Întotdeauna în inima mea”, a scris el pe Instagram.

Tomas Mejias a mers în Turcia

Ibericul era fotbalistul împrumutat de la Middlesbrough, vreme de un sezon, iar salariul său era împărțit de ambele grupări. Boro plătea 12.000 de euro pe lună, Dinamo 8.000 de euro pe lună. Surpriză uriașă, însă! Mejias nu a mers în Anglia, ci în Turcia. 

Și tocmai la ocupanta penultimului loc din liga secundă! La Ankaraspor. Echipa de pe locul 17, a strâns doar 9 puncte în 17 etape. Gruparea la care a ajuns Tomas a mai folosit patru portari în actuala ediție, dar niciunul nu a dat randament.

Tomas Mejias (primul din stânga), prezentat la Ankaraspor // foto: Instagram @ ankaraspor_2020

Tomas Mejias (primul din stânga), prezentat la Ankaraspor // foto: Instagram @ ankaraspor_2020

10 meciuria adunat Mejias la Dinamo, primind 12 goluri

VIDEO. DDB nu-l iartă pe Cosmin Contra: „Dinamovistul Contra nu renunță la nimic. De la oamenii ăștia vrea bani!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

De necrezut! Jucătorul adus pe un salariu exorbitant de Dinamo a fost REFUZAT de locul 17 din La Liga 2!Craiova speră să dea lovitura! Oltenii au început negocierile pentru Juan Camara: vor să aplice „metoda Dinamo”

Bătaie în platoul unei emisiuni din România. „Te fac varză!„ Echipa de producție a intervenit imediat

Libertatea

Playtech: Anunțul ȘOCANT făcut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se întâmplă cu partidul AUR
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă