Toate rezultatele acestui weekend la rugby. Steaua învinge Dinamo cu 38-20, Tudor Boldor reușește un eseu spectaculos | VIDEO.

1 lună in urmă 39

CSM Ştiinţa Baia Mare şi CSA Steaua Bucureşti au reuşit victorii categorice în meciurile jucate sâmbătă în grupele Cupei României la rugby.

În Grupa A, CSM Ştiinţa Baia Mare a surclasat-o pe CS SCM Timişoara cu 40-10 (33-3).

Într-un derby al Capitalei, CSA Steaua a dispus de CS Dinamo cu 38-20 (17-8), în Grupa B.

Toate rezultatele acestui weekend la rugby. Steaua învinge Dinamo cu 38-20, Tudor Boldor reușește un eseu spectaculos | VIDEO.

Cel mai spectaculos eseu a fost marcat de Tudor Boldor, autorul unei faze superbe pe care o putețí vedea mai jos.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tudor Boldor (@tudorboldor)

„Eternul derby al rugbyului românesc, CSA Steaua – CS Dinamo, a pornit la fel ca în ultimii ani cu roș-albaștrii favoriți.

Meciul disputat pe terenul de rugby din Complexul Sportiv Ghencea a început echilibrat, cu cele două echipe tatonându-se reciproc, astfel că în primele 10 minute niciuna nu a trecut de linia de 40 a terenului adversarei”, se arată pe site-ul super-liga.ro.

4 cartonașe galbene în derby-ul Steaua-Dinamo

„Dârzenia din cele două tabere se reflectă și în cele patru cartonașe galbene, adică eliminări temporare de 10 minute, împărțite egal între cele două rivale.

Scorul final, 38-20, reflectă perfect jocul din teren, cu o echipă stelistă mai omogenă, mai echilibrată, capabilă să gestioneze matur o întâlnire de mare luptă și cu mari ambiții”, scrie site-ul celor de la CSA Steaua.

În campionatul intern, SuperLiga CEC Bank, Steaua va întâlni în prima etapă tot pe Dinamo. Meciul se va disputa pe terenul propriu din cadrul complexului Ghencea, în data de 24 aprilie.

Ediţia 2020 a fost câştigată se CSM Ştiinţa Baia Mare, care a învins-o pe CSA Steaua, cu scorul de 35-19 (24-9), în data de 28 noiembrie, pe stadionul „Olimpia” din Bucureşti.

Etapa secundă a Cupei României

CSA Steaua – Dinamo 38-20
CSM Știința Baia Mare – SCM Timișoara 40-10

Divizia Națională

CS Navodări – CSU Alba Iulia 95-0
RC Bârlad – CSU Arad 71-12
CSM Galați – RC Gura Humorului, duminică ora 11.00
RC Grivița – CSM Bucovina Suceava, duminică ora 11.00

The post Toate rezultatele acestui weekend la rugby. Steaua învinge Dinamo cu 38-20, Tudor Boldor reușește un eseu spectaculos | VIDEO. appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă