Toate locurile la vaccinare prin platforma de programare sunt ocupate în județul Hunedoara până la 1 martie

1 lună in urmă 1

Toate locurile alocate judeţului Hunedoara pentru programare la vaccinarea împotriva COVID-19 în etapa a doua s-au ocupat până pe data de 28 februarie, astfel că va urma o nouă programare de la 1 martie, relatează Agerpres.

„Programarea a început de vineri, 15 ianuarie. S-au ocupat deja toate locurile din platforma de programare. Până în 28 februarie nu mai sunt locuri. Va urma o nouă programare începând cu 1 martie”, a declarat luni directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, Sebastian Mezei.

În judeţul Hunedoara au fost deschise luni trei centre de vaccinare, la Deva, Petroşani şi Hunedoara, iar în funcţie de aprovizionarea cu vaccin vor urma şi centrele din alte şapte localităţi: Brad, Haţeg, Lupeni, Ilia, Orăştie, Călan şi Petrila.

„Centrele sunt pregătite, primarii şi toţi administratorii şi-au făcut treaba. În acest moment avem programaţi peste 10.000 de oameni”, a spus Sebastian Mezei.

În judeţul Hunedoara au fost aduse luni încă 2.760 de doze de vaccin, care au fost repartizate la centrele pentru populaţie şi la cele din unităţile spitaliceşti.

În prima etapă de vaccinare împotriva COVID-19, în judeţul Hunedoara au fost imunizate peste 4.200 de persoane.

sursa foto: Pexels

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă