Toate drumurile județene din Constanța au fost redeschise, dar traficul se desfășoară în continuare în condiții de iarnă

1 lună in urmă 31

Consiliul Judeţean Constanţa a anunţat că toate drumurile judeţene au fost redeschise, după ce circulaţia a fost restricţionată din cauza viscolului şi a vântului puternic începând de miercuri. Traficul se desfăşoară în continuare în condiţii de iarnă.

„Drumarii constănţeni au lucrat în ultimele 41 de ore pentru redeschiderea circulaţiei pe drumurile judeţene blocate din cauza ninsorii, a viscolului, a copacilor căzuţi pe carosabil şi a autoturismelor eşuate şi/sau răsturnate pe partea carosabilă. Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa anunţă că începând de astăzi, 28 ianuarie 2021, ora 18.00, circulaţia rutieră a fost redeschisă în tot judeţul. În continuare se circulă în condiţii de iarnă, pe toate drumurile judeţene”, a transmis Consiliul Judeţean Constanţa.

Sursa citată menţionează că miercuri, la instalarea codului portocaliu de ninsori importante cantitativ şi viscol, la 15.00, autorităţile au luat măsura închiderii circulaţiei pe toate sectoare de drum din judeţul Constanţa pentru toate categoriile de autovehicule. Măsura a fost luată din cauza viscolului şi a ninsorilor consistente care a condus la o vizibilitate extrem de redusă şi la o cantitate mare de zăpadă pe drumurile din judeţul Constanţa.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă