„Toate celelalte 3 echipe doreau să pice cu Dinamo!”. „Câinii”, dați victime sigure pentru Astra Giurgiu

4 săptămâni in urmă 1

Dinamo o va înfrunta pe Astra Giurgiu în semifinalele Cupei României. Deși „câinii” speră să se califice în finală, Valeriu Răchită nu vede cu ochi buni formația roș-albă și o dă victimă sigură pentru Astra.

Partida tur este programată în perioada 13-15 aprilie, urmând ca meciul retur să se dispute, la București, între 11 și 13 mai.

Cealaltă confruntare din semifinalele Cupei României se va da între Universitatea Craiova și Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Dinamo, dată victimă sigură pentru Astra Giurgiu

Valeriu Răchită consideră că Dinamo nu are forța necesară de a se califica în finala Cupei României, astfel că toate echipele și-ar fi dorit să joace cu formația roș-albă în semifinale. Acesta susține că Universitatea Craiova și Astra Giurgiu vor fi cele două cluburi care se vor lupta pentru abjudecarea Cupei României, din acest sezon.

„Probabil că toate celelalte 3 echipe doreau să pice cu Dinamo. Uite că Astra a fost norocoasă. Vom vedea dacă Astra se va califica, dar din punctul meu de vedere, finala va fi Universitatea Craiova – Astra, două echipe care vor face un meci frumos. Dar Cupa este competiția surprizelor, ne putem aștepta la orice”, a declarat Valeriu Răchită, la PRO X.

Dinamo a rămas fără antrenor

Ionel Gane și-a anunțat demisia, în vestiar, după partida Dinamo – Argeș, pierdută de „câini” cu scorul de 1-2. Acesta susține că ar fi rămas la echipă, dacă ar fi câștigat meciul cu FC Argeș.

Potrivit surselor ProSport, Gigi Mulțescu și Florin Bratu sunt numele favorite să vină pe banca lui Dinamo.

„Foarte greu, i-am anunțat și pe băieți în vestiar, mă opresc aici, le mulțumesc băieților, n-am ce să le reproșez. Am luat imediat după meci decizia, am stat cu băieții și le-am transmis, rămâne între noi cum au reacționat.

Dacă câștigam, rămăneam, exista curaj, dar rezultatele ne-au lipsit. Suporterii au dreptate că echipa nu merge, în iarnă era totul bine, cu cei din DDB nu am apucat să vorbesc, o să vorbesc acuma. E nevoie de schimbare, poate cine va veni va oferi mai multă încredere, Dinamo are nevoie. Eu mi-am asumat când situația era dificilă, nu zic că acum e bine, dar situația e dificilă în continuare. Și eu am trecut prin multe, foarte multe lucruri, în fiecare zi trebuia să trec prin multe probleme.

Îi respect și pe cei din DDB, asta e viața antrenorului, e nevoie de o schimbare. Încă nu știu, nu am mai discutat cu Magaye Gueye, probabil se așteaptă și proba B și atunci se va lua o decizie, e o situație delicată, nu a fost bine, sunt lucruri care țin de viața privată, ce scrie în contract ține și de partea asta.

Nu cred că revine Cortacero, am văzut și eu ce a apărut astăzi, dar nu cred. De fiecare dată a zis că va rezolva și nu a rezolvat. Cred în cei care au ajutat, problemele nu sunt doar de anul acesta”, a declarat Jerry Gane, la finalul meciului cu FC Argeș.

The post „Toate celelalte 3 echipe doreau să pice cu Dinamo!”. „Câinii”, dați victime sigure pentru Astra Giurgiu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă