"Toată sala a izbucnit în râs!" Cum s-a încheiat o ședință la Dinamo când Dinu l-a simțit pe Giani Kiriță că se plictisea

1 lună in urmă 1

Liga 1: UTA Arad - Viitorul, vineri, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Astra, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Tip pus mereu pe glume, Kiriță a scos din cufărul cu amintiri un fragment dintr-o ședință pe care "Mister" o ținea în vestiar. După peste două ore de analize și pregătire pentru meciul care urma, mai mulți jucători ai trupei roș-albe s-au plictisit. Mixul de istorie cu fotbal i-a captivat pe "câini" doar la începutul discursului antrenorului, "prelungirile" prinzându-i în ofsaid. 

Giani Kiriță dă timpul înapoi și povestește cum l-a surprins Cornel Dinu, dar totodată și cum și-a salvat colegii. 

”Mister are un simț al umorului foarte dezvoltat, dacă-l respecți, crede-mă că râzi, râzi cum râdem noi, dacă știi ce să vorbești cu el și-i respecți munca. O să-ți spun una tare să te ia salvarea! Bineînțeles că el se lua de mine, eu și glumeam cu el, pentru că îmi permiteam, dar nu mult, cu bun simț.

La ședințele tehnico-tactice pe care le aveam, durau două ore și ceva, iar el începea să ne zică din istorie: <<trebuie să stați pe linia de fund, cum au stat ăia la Rovine>>. Noi care am fost la școală doar să trecem strada, nu știam! <<Blocul ofensiv... Trebuie să ne așezăm ca la Călugăreni>>. Noi toți: <<Băi, frate, ce se întâmplă?>>.

După două ore, am stat și eu așa (n.r. - cu mâna la falcă), mă plictisisem, ca toată lumea, nu mai puteam. Ca să detensioneze atmosfera, ce crezi că zice, ca să vezi ce simț al umorului are: <<Giani, dragă, nu mai sta așa că dai impresia că gândești>>. Toată sala a izbucnit în râs, iar el a zis: <<Lichelelor, hai la antrenament, ajunge!>>", a povestit Giani Kiriță, pentru AS.ro. 

Etichete: dinamo , giani kirita , cornel dinu , giani kiriță - cornel dinu , dinamo ședință
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă