Titular în victoria zdrobitoare obținută de Sassuolo pe terenul lui Empoli, Vlad Chiricheș i-a cucerit pe italieni: „Maestrul apărării!”

1 săptămână in urmă 11

Vlad Chiricheș a jucat din primul minut în meciul pe care Sassuolu l-a câștigat detașat în fața lui Empoli, scor 5-1.

Fundașul român a fost titular în succesul spectaculos pe care Sassuolu l-a obținut pe terenul lui Empoli, 5-1, în etapa cu numărul 21 a primei ligi din Italia. Românul a fost înlocuit în minutul 77 cu turcul Kaan Ayhan, când tabela indica 4-1 în favoarea formației sale.

Vlad Chiricheș a fost unul dintre jucătorii remarcați de jurnaliștii italieni, care au spus despre internaționalul nostru că a avut o prestație fără greșeală.

Vlad Chiricheș, stâlpul apărării la Sassuolo

Vlad Chiricheș a avut o prestație bună pentru Sassuolo în victoria concludentă obținută pe terenul celor de la Empoli, 5-1. Românul a fost titular, însă nu a terminat meciul pe gazon, fiind înlocuit cu aproximativ un sfert de oră înainte de fluierul de final.

Fundașul central a avut o evoluție sigură pe tot parcursul partidei, jurnaliștii din „Cizmă” considerând că a avut un cuvânt greu de spus în acest joc. „Maestrul apărării, toate mingile sunt ale lui! O demonstrație excelentă”, a notat Eurosport Italia, conform Digi Sport, pe când Tuttomercatoweb a apreciat că „a reușit să îi marcheze foarte bine pe atacanții lui Empoli și nu a comis nicio greșeală”.

Sassuolo s-a impus cu 5-1 pe terenul lui Empoli, golurile învingătorilor fiind semnate de Berrardi (min. 13), Raspadori (min. 24, min. 71) și Scamacca (min. 67, min. 90+2). Pentru gazde a înscris Henderson, în minutul 16.

Grație acestui succes, Sassuolo a egalat-o tocmai pe Empoli, ambele formații având câte 28 de puncte după primele 21 de runde scurse din acest sezon al Serie A.

The post Titular în victoria zdrobitoare obținută de Sassuolo pe terenul lui Empoli, Vlad Chiricheș i-a cucerit pe italieni: „Maestrul apărării!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă