Titlu bizar pe Fox News: "Halyna Hutchins ar fi furioasă din cauza morții sale"

1 lună in urmă 35

Televiziunea americană Fox News, considerată principala voce a conservatorilor din Statele Unite, titrează pe site-ul său că regizoarea de imagine Halyna Hutchins, „victima lui Alec Baldwin”, ar fi „furioasă” din cauza morții sale.

„Victima lui Alec Baldwin Halyna Hutchins ar fi furioasă din cauza morții sale, spune o prietenă: 'Siguranța era importantă'”, afirmă titlul complet al știrii publicate de Fox News.

Televiziunea conservatoare citează un interviu pe care i l-a luat lui Jupiter Mars, o scriitoare și regizoare de film din Toronto despre care afirmă că era prietenă cu Halyna Hutchins.

Aceasta a afirmat că Hutchins era o profesionistă desăvârșită pe platoul de filmare, atât în privința filmării, cât și a siguranței. „Ea ar fi cu siguranță furioasă din cauza asta”, a spus Makins, cu privire la faptul că moartea lui Hutchins a fost cauzată de neglijență.

Presa conservatoare americană a încercat în ultimele zile să prezinte tragedia într-o notă a partizanatului politic, dat fiind faptul că actorul Alec Baldwin este un cunoscut susținător al restricționării la dreptului de port-armă, opiniile sale asupra subiectului fiind împărtășite de numeroși colegi ai săi de la Hollywood.

Mai multe surse mass-media și personalități conservatoare l-au pus la zid în ultimele zile pe Alec Baldwin, actor care în ultimii ani l-a parodiat de mai multe ori pe fostul președinte american Donald Trump în cadrul popularei emisiuni de divertisment Saturday Night Live.

Donald Trump jr., cel mai mare dintre fiii fostului președinte republican, a început chiar să vândă tricouri cu mesajul „Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni”.

Tricourile sunt de vânzare pentru 27,99 de dolari pe site-ul lui Donald Trump Jr., o idee care a stârnit numeroase critici peste Atlantic.

Fiul lui Donald Trump l-a ridiculizat în mod repetat pe Alec Baldwin pe social media în ultimele zile.

Dreptul la port-armă este subiectul uneia dintre cele mai puternice divizuni pe linii ideologice în Statele Unite, fiind puternic apărat de conservatori și politicienii republicani, în timp ce liberalii și democrații doresc limitarea sa din cauza numeroaselor atacuri armate ce au loc în țară.

Citește și:

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă