Titi Aur, internat în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID: ''Nu-ţi mai doreşti milionul de euro, ci ai vrea sănătate''

1 săptămână in urmă 1

De Andreea Anghel.
Publicat: 03.04.2021, 12:00.
Actualizat: 03.04.2021, 12:04

Pilotul de raliuri Titi Aur are coronavirus şi este internat la Spitalul ''Elena Beldiman'' din Bârlad. El vorbeşte despre cei care îl îngrijesc de o săptămână ca fiind ''îngerii de la Bârlad''.

Titi Aur, internat în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID

Titi Aur

Titi Aur via Facebook

Pilotul Titi Aur, internat în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID

Titi Aur a povestit, pe Facebook, faptul că a aflat, duminica trecută, în timp ce era acasă, la Bârlad, că are COVID-19: ''Cunosc spitalul din Bârlad din copilărie, am intrat de multe zeci de ori, având persoane dragi internate. În ultimul an spitalul „Elena Beldiman” a fost desemnat Spital Covid. (...) Duminică, 28 martie, eram acasă la Bârlad şi având câteva reacţii ciudate: senzaţie de oboseală, friguri şi o uşoară tuse, am venit şi am făcut un test. Rezultatul: Evident pozitiv'', spune pilotul de raliuri.

Titi Aur mărturiseşte că oricât de puternic ai fi sau crezi că eşti, când se confirmă că eşti infectat cu SARS-CoV-2 ''încep să se schimbe un pic valorile în cap''.

''Nu-ţi mai doreşti milionul de euro, ci ai vrea sănătate, începi să accepţi că firmele pot funcţiona şi doar cu colegii tăi, te gândeşti dacă ai stat suficient cu familia, etc'', a afirmat Titi Aur.

Cei care îl îngrijesc de o săptămână, ''îngerii de la Bârlad''

El vorbeşte despre cadrele medicale de la Spitalul ''Elena Beldiman'' din Bârlad ca despre ''îngeri'', potrivit Mediafax.

''Înainte de a se instala panica, se implică ei, ''Îngerii de la Bârlad''. Sunt toţi la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenţi, personalul de la curăţenie, recepţie, etc, dar sunt de o bunătate extraordinară şi explică fiecărui pacient că nimic nu e obligatoriu, dar că e mai bine aşa sau aşa. Pentru aproximativ 85% recomandare este să stea sub tratament acasă, dar pentru 15% trebuie internare. Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internaţi'', a mai adăugat pilotul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

titi aur coronavirus spital
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă