TIR cuprins de flăcări pe Autostrada Vestului, lângă Timișoara. Intervin pompierii, traficul a fost deviat | VIDEO

4 zile in urmă 10

Un TIR care circula, miercuri, pe Autostrada Vestului, în apropiere de Timișoara a fost cuprins de flăcări. Polițiști au deviat traficul rutier, iar la fața locului au aujuns mai multe echipaje de pompierii, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Cei care au sunat la 112 au fost șoferii care au văzut coloana de fum. Din fericire, șoferul TIR-ului a ieșit la timp din mașină și nu a fost rănit.

„Un TIR încărcat cu mase plastice a luat foc pe autostrada A1 Deva – Nădlac, sensul de mers Arad- Timișoara. Traficul rutier va fi deviat prin localitatea Orțișoara”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de pompieri. După ce vor stinge focul, pompierii trebuie să stabilească cauza incendiului.

„La ora 10:55 am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un autotren, pe A1 – km 508.Au fost alertate Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și Punctul de lucru Pișchia și trimiși la locul evenimentului 2 ofițeri și 11 subofițeri, cu 1 autospecială de serviciu, 1 autospecială de primă intervenție și comandă și 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă”, au transmis repreznentanții ISU Timiș.

La sosirea forțelor de intervenție la fața locului s-a constatat faptul că remorca autotrenului ardea generalizat. Capul tractor al autotrenului a fost decuplat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă