Tinerii fermieri din diaspora pot solicita fonduri nerambursabile de 20 milioane euro până pe 5 iulie, termenul-limită a fost prelungit

5 zile in urmă 18

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a anunţat marţi că prelungeşte până la data de 5 iulie 2021, ora 16.00, ermenul de depunere a cererilor pentru submăsura 6.1, prin care tinerii fermieri din diaspora pot solicita fonduri nerambursabile de 20 milioane euro, transmite News.ro.

„Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale anunţa prelungirea sesiunii de primire a cererilor de finanţare pentru submăsura 6.1 ‘Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri dedicată celor din diaspora, până la data de 5 iulie 2021, ora 16.00. Alocarea financiară pentru această sesiune continuă este de 20 milioane de euro. Pragul de calitate pentru perioada mai-iulie este de 25 de puncte”, a anunţat agenţia.

Până în prezent au fost depuse 172 de proiecte a căror valoare însumează 6,9 milioane euro. Până la atingerea plafonului de depunere a proiectelor, mai sunt disponibile fonduri în valoare de 23 de milioane euro.

Citește integral pe economedia.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă