Tineri reținuți pentru violență domestică, la Arad și Curtici

4 zile in urmă 13

Foto: Freepik

22 September 2022 11:36

Un tânăr de 23 de ani, din Arad, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru că a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis pe numele său. Arădeanul și-a lovit mama și a distrus mai multe bunuri din locuința acesteia, polițiștii emițând un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile, însă, în aceeași zi, tânărul a revenit la domiciliul mamei sale, adresându-i injurii acesteia, moment în care oamenii legii au decis reținerea fiului violent.

Scris de Ioana Costaș - Un tânăr de 23 de ani, din Arad, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru că a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis pe numele său. Arădeanul și-a lovit mama și a distrus mai multe bunuri din locuința acesteia, polițiștii emițând un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile, însă, în aceeași zi, tânărul a revenit la domiciliul mamei sale, adresându-i injurii acesteia, moment în care oamenii legii au decis reținerea fiului violent.

ARAD. „Polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui arădean de 23 de ani, care și-ar fi lovit mama și ar fi distrus mai multe bunuri din locuința acesteia de pe strada Tarafului. Ulterior, în aceeași zi, tânărul a încălcat ordinul de protecție provizoriu prin faptul că a revenit la domiciliul mamei și i-ar fi adresat injurii. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și violență domestică, bărbatul fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Arad. Un alt bărbat a fost reținut la Curtici după ce și-a amenințat și lovit tatăl.

„Polițiștii orașului Curtici au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 28 de ani, din aceeași localitate care și-ar fi lovit și amenințat tatăl în timp ce se aflau la domiciliul comun. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și violență domestică, bărbatul fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive”, a mai anunțat IPJ Arad.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă