Timpii de așteptare pe platforma de vaccinare vor fi disponibili în două-trei zile, anunță Valeriu Gheorghiță

3 săptămâni in urmă 27

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă, a explicat, la Digi 24, că platforma de vaccinare încă nu arată timpul de așteptare pentru că s-a lucrat la operaționalizarea a peste 170 de centre noi.

Valeriu Gheorghiță a anunțat că în două-trei zile va fi disponibilă şi această cerinţă operaţională de a afişa numărul de persoane care se află în faţă şi care este ritmul de vaccinare în centrul respectiv.

„Prioritatea a fost operaţionalizarea acestor centre noi, însă în următoarele două-trei zile va fi disponibilă şi această cerinţă operaţională de a afişa numărul de persoane care se află în faţă şi care este ritmul de vaccinare în centrul respectiv”, a spus Valeriu Gheorghiță.

„Pot să vă spun că în momentul de faţă avem 1.151 de centre din care 792 de centre sunt cu vaccin de la Pfizer, circa 84 sunt centre cu vaccin de la Moderna, circa 275 sunt centre care primesc vaccin de la AstraZeneca”, a declarat Valeriu Gheorghiță la Digi24, potrivit Agerpres.

Președintele CNCAV a dezvăluit că în ultimele 24 de ore au fost programate peste 70.000 de persoane.

„Au început notificări. Pot să vă spun că au fost peste 97.000 de notificări şi peste 70.000 de persoane programate doar în 24 de ore”, a mai spus Valeriu Gheorghiță.

FOTO: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă