Timiș și Maramureș, singurele județe în scenariul roșu. În București au fost raportate cele mai multe cazuri

1 lună in urmă 2

Timiș rămâne județul cu cea mai ridicată rată de infectare- 4,1, topul este urmat de județul Maramureș, unde a fost înregistrat un indice de peste 3 la mia de locuitori. În schimb, în Capitală au fost raportate cele mai multe noi cazuri de infectări- 336, în scădere față de ziua precedentă.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat marți 3.382 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, după efectuarea a 32.980 de teste, 23.599 de teste RT-PCR (15.082 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 8.517 la cerere) și 9.381 teste rapide antigenice.

Două județe sunt în scenariul roșu. Este vorba de Timiș cu o rata de infectare de 4,1 la mia de locuitori și județul Maramureș cu o incidentă de 3,04. Între timp, Capitala rămâne în scenariul galben cu o rată de infectare de 2,32 la mia de locuitori. Nouă județe se află în prezent în scenariul galben.

Județele care au înregistrat cea mai mică rată de infectare cu noul coronavirus sunt: Vrancea – 0,44, Harghita – 0,57 şi Argeş – 0,57.

Timiș și Maramureș, singurele județe în scenariul roșu. În București au fost raportate cele mai multe cazuri

În București, marți au fost raportate 336 noi cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore. Cifrele sunt în scădere față de ziua precedentă când au fost raportate peste 400 de noi infectări.

Pe locul următor se află județul Timiş, unde au fost înregistrate 287 de noi infectări în ultimele 24 de ore, iar județul Maramureș se află pe locul 3, cu 169 de persoane infectate cu noul coronavirus.

În toate județele au fost raportate noi cazuri de coronavirus. Județele în care s-au înregistrat cele mai puține infecții sunt: Mureș (13) și Călărași (14).

Situația infectărilor cu coronavirus pe județe, astăzi, 23 februarie:

Timiș și Maramureș, singurele județe în scenariul roșu. În București au fost raportate cele mai multe cazuriTimiș și Maramureș, singurele județe în scenariul roșu. În București au fost raportate cele mai multe cazuri
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă