Timiș, în ”zona roșie” de COVID-19. Cele mai multe cazuri noi în Capitală. Situația pe județe

1 lună in urmă 1

Judeţul Timiș înregistrează cea mai mare rată de infectare din ţară, 3,24 de persoane la mia de locuitori, la fel ca în ziua de vineri, 29 ianuarie. Timiș este singurul județ din România care rămâne în ”zona roșie”. În schimb, Bucureștiul a raportat cele mai multe cazuri noi, peste 400.

România înregistrează peste 2.600 de cazuri noi, conform celui mai recent bilanţ al Grupului de Comunicare Strategică.

Rata de infectare este cea mai ridicată în județul Timiș, fiind de 3,24 la mia de locuitori.

În acest moment, Timiș este singurul județ din țară care mai raportează o rată de infectare de peste 3 la mia de locuitori.

O rată de infectare de peste 2 la mie raportează cinci județe. Cele mai mari sunt în Maramureș (2,62), Ilfov (2,44) și Cluj (2,43).

Timiș, în ”zona roșie” de COVID-19. Cele mai multe cazuri noi în Capitală. Situația pe județe

Județele care au înregistrat cea mai mică rată de infectare cu noul coronavirus sunt: Buzău – 0,49, Vrancea – 0,49, Olt – 0,52 și Iași – 0,52. De asemenea, 30 de județe se află în scenariul verde, potrivit celui mai recent bilanț.

Peste 400 cazuri noi de coronavirus în București

Capitala înregistrează cele mai multe cazuri noi de COVID-19 – 449, în scădere față de ziua precedentă, când au fost 642 de noi îmbolnăviri.

Urmează județul Timiș, cu 224 de cazuri noi, și județul Brașov, cu 125 cazuri noi.

Toate judeţele au înregistrat cazuri de coronavirus, iar cele mai puţine au fost raportate în Călărași (10), Tulcea (13) și Harghita (15)

Situația infectărilor cu coronavirus pe județe, astăzi, 30 ianuarie:

Timiș, în ”zona roșie” de COVID-19. Cele mai multe cazuri noi în Capitală. Situația pe județeTimiș, în ”zona roșie” de COVID-19. Cele mai multe cazuri noi în Capitală. Situația pe județeTimiș, în ”zona roșie” de COVID-19. Cele mai multe cazuri noi în Capitală. Situația pe județe

FOTO: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă