Tim Robbins divorţează de soţia lui, o româncă mai tânără cu 30 de ani decât celebrul actor

1 lună in urmă 1

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 28.01.2021, 15:57.
Actualizat: 28.01.2021, 16:00

Actorul american Tim Robbins (62 de ani) a mers, miercuri, la o instanţă din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, pentru a depune documentele prin care solicită divorţul de mult mai tânăra lui soţie, Graţiela Brâncuşi.

Tim Robbins este cu aproximativ trei decenii mai în vârstă decât Graţiela Brâncuşi

Tim Robbins şi Graţiela Brâncuşi s-au afişat de mai multe ori în public

Hepta

Tim Robbins s-a iubit mai mult de două decenii cu actriţa Susan Sarandon. Puţină lume ştie când s-a însurat Tim Robbins cu Graţiela Brâncuşi.

Vestea a lovit în plin lumea bună de la Hollywood, în condiţiile în care aproape nimeni nu ştia că cei doi erau căsătoriţi oficial.

Conform Daily Mail, cei doi s-au întâlnit prima dată în 2016, când Graţiela a devenit coordonator de marketing la una dintre companiile actorului.

Ulterior, cei doi au fost văzuţi de mai multe ori în public, însă actorul nu a oferit niciodată detalii despre relaţia lui cu tânăra româncă.

Sursa amintită precizează că Graţiela Brâncuşi are în jur de 30 de ani, fiind aproximativ de o seamă cu Jack Henry şi Miles Guthrie, cei doi copii rezultaţi din relaţia de peste două decenii pe care Tim Robbins a avut-o cu actriţa Susan Sarandon.

Tim Robbins s-a iubit mai mult de două decenii cu Susan Sarandon

Tim Robbins şi Susan Sarandon nu s-au căsătorit niciodată oficial, iar relaţia dintre cei doi s-a încheiat în 2009, spre dezamăgirea actriţei care preciza "mă opreau oamenii pe stradă şi îmi spuneau că li se rupe sufletul din cauza despărţirii noastre. Ce puteam să le spun? Mai ales când eu am suferit cel mai mult dintre toţi, fiind implicată în mod direct".

Tim Robbins a devenit celebru graţie rolului din "Închisoarea îngerilor", însă a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar graţie rolului Dave Boyle din pelicula "Mystic River" şi a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun regizor graţie peliculei "Dead Man Walking" din 1995.

tim robbins gratiela brancusi susan sarandon actrita actor premiul oscar divort
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă