Tigăi și oale pe treptele Prefecturii Timiș, angajații din HORECA nu mai vor carantină

1 lună in urmă 1

Mai mulţi angajaţi din domeniul HORECA au protestat, vineri, în faţa Prefecturii Timiş, aşezând pe treptele de la intrarea în clădire mai multe tigăi, farfurii, tacâmuri şi şorţuri. Ei au vrut să atragă atenţia în acest fel că afacerile lor riscă să se închidă din cauza carantinei şi au cerut ca această măsură să nu mai fie prelungită.

protest Timișoara

Protest cu tigăi, tacâmuri şi veselă la Prefectura Timiş

news.ro

Angajații din HORECA, afectați de restricțiile împuse în perioada de carantină

Angajatii HoReCa susţin că instituirea carantinei zonale în Timişoara şi în patru comune periurbane nu doar că nu a avut efect, dar le-a mai dat o lovitură, prin închiderea completă a localurilor în acestă perioadă. Oamenii spun că prin protestul lor au vrut să tragă încă un semnal de alarmă.

Timp de aproximativ 15 minute, mai mulţi ospătari, bucătari, barmani, dar şi patroni de restaurante sau cafenele şi baruri din Timişoara au trecut prin faţa Prefecturii Timiş şi au aşezat pe trepte un obiect pe care-l folsesc în activitatea zilnică.

Timișoara, în carantină de pe 8 martie

Protestatarii afirmă că această carantină zonală este una inutilă, care nu a făcut altceva decât să îngenuncheze HoReCa şi alte sectoare.

Rata de infectare cu COVID-19 a crescut, la Timişoara, după 11 zile de carantină, depăşind acum 8 cazuri la o mie de locuitori. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş se va întruni la finalul acestei săptămâni pentru a lua în discuţie prelungirea sau nu a carantinei în Timişoara şi în localităţile periurbane.

sursa: news.ro

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

timisoara protest carantina horeca
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă