Thomas Tuchel, amintiri de coșmar din România, înaintea meciului cu Atletico Madrid. „Nu m-a uitat, sunt sigur! Dacă tot l-am bătut, acum îi doresc să câștige!” | EXCLUSIV

2 luni in urmă 2

Thomas Tuchel revine în România! Germanul ajuns recent la Chelsea va fi pe banca londonezilor în meciul de pe Arena Națională cu Atletico Madrid, dar fostul antrenor al lui Mainz n-are amintiri prea plăcute din țara noastră, după ce a fost eliminat de Gaz Metan.

În 2011, cu Cristi Pustai pe bancă, Gaz Metan a reușit o surpriză imensă în preliminariile Europa League: formația din Mediaș a eliminat-o pe Mainz, antrenat-o atunci chiar de Thomas Tuchel. Aflat acum la Dunărea Călărași, Pustai nu poate uita cel mai important meci din cariera de antrenor și a mărturisit pentru ProSport că îi va ține pumnii tehnicianului care a prins finala Ligii Campionilor cu PSG.

În play-off-ul Europa League, Gaz Metan a dat peste Austria Viena. După 1-3 în deplasare, medieșenii s-au impus cu 1-0 la Cluj-Napoca, fiind aproape de o altă calificare incredibilă.

Cristi Pustai l-a învins pe Thomas Tuchel, iar acum e fanul lui Chelsea: „Nu cred că are amintiri plăcute!”

În 2011, Gaz Metan reușea o surpriză imensă în al treilea tur preliminar din Europa League, eliminând-o pe Mainz la loviturile de departajare. A fost meciul carierei pentru Răzvan Pleșca.

„Nu cred că Thomas Tuchel are amintiri plăcute din România, așa că acum îmi doresc să câștige cu Chelsea, la a doua vizită în țara noastră. Normal că n-am uitat acea dublă cu Mediașul, în care l-am eliminat, cu Mainz. Cred că n-a uitat-o nici el (n.n. râde). L-am surprins atunci cu un joc foarte agresiv, am avut jucători cu o talie bună, precum Akaki și Trtovac, jucători de 1,93. Am putut să ne luptăm cu ei și am dat lovitura. Am sperat la calificare după ce am jucat bine în Germania, pe o arenă senzațională, abia o construiseră. A fost o calificare istorică, cu siguranță”, și-a adus aminte Cristi Pustai, pentru ProSport.

Jucătorii lui Mainz, imediat după eșecul de la Mediaș

Echipa de start a Mediașului cu Mainz: Pleșca – Trtovac, Lazăr, Akaki, Markovic – ​Todea, Hoban, Roman, Breeveld, Buzean – Bawab

Cristi Pustai: „Dacă tot l-am bătut pe Tuchel, acum îi țin pumnii!”

„Acum, îi țin pumnii lui Tuchel cu Atletico Madrid, dacă tot l-am bătut. Chiar mi-aș dori să merg la meci, unul foarte tare, dar nu știu dacă e posibil, cu această pandemie, așa că o să urmăresc partida probabil la televizor. Sper să se califice, chiar dacă n-am vorbit atunci cu el, după meci. Nu pot să spun că era arogant, așa cum i s-a părut lui Răzvan Pleșca. Era prea mare bucuria în tabăra noastră, nu ne-am intersectat”, a mai afirmat antrenorul aflat acum la Dunărea Călărași.

Dacă Cristi Pustai a fost diplomat, Răzvan Pleșca nu l-a iertat pe Tuchel în vara anului trecut, atunci când a rememorat pentru ProSport calificarea istorică a echipei pentru care apără și acum.

”Tuchel a fost extrem de arogant! N-am mai văzut așa ceva, vă spun sincer. La conferința de presă de la Mediaș am participat eu și Cristi Pustai. Am așteptat să termine ei, ne-am intersectat și am vrut să-i salutăm, dar ne-au lăsat cu mâinile întinse”, a spus portarul ajuns la 38 de ani.

Thomas Tuchel, la conferința de presă organizată după meciul de la Mediaș

The post Thomas Tuchel, amintiri de coșmar din România, înaintea meciului cu Atletico Madrid. „Nu m-a uitat, sunt sigur! Dacă tot l-am bătut, acum îi doresc să câștige!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă