Thomas Lemar în FIFA 21! Cerințe SBC, recompense, data de expirare și recenzia completă a cardului

1 lună in urmă 2

Evenimentul „Showdown” continuă în FIFA 21, producătorii titlului lansând un nou super duel interesant. EA Sports a adăugat o versiune Showdown de OVR 86 a lui Thomas Lemar, ce poate fi obținută prin meniul FIFA 21 Ultimate Team Squad Building Team (SBC).

EA a adăugat, de asemenea, o versiune 86 a lui Antonio Rudiger. Acești jucători vor juca unul împotriva celuilalt pe terenul din viața reală pe 17 martie, iar câștigătorul va primi un upgrade de +2 în joc. EA a crescut toate atributele lui Lemar, inclusiv viteza (+10), fizica (+10), șutul (+9), dribling (+5), apărare (+4) și pasa (+3), comparativ cu versiunea clasică a cardului.

Thomas Lemar în FIFA 21

Cel mai bun atribut al atacantului este viteza de 90, compusă dintr-o accelerație de 91 și un sprint de 98. Șutul a primit un OVR de 85, în timp ce pasa de 84 completează atributele de atac.

Driblingul de 89 îi oferă cardului o agilitate de 93 și un control al balonului de 90, Lemar devenind astfel unul dintre cei mai tehnici jucători ofensivi din eLa Liga. Puteți aplica stilul chimic al Hunter pentru a îmbunătăți viteza (+9) și pentru a-i crește în continuare șutul (+7). Acest SBC costă în jur de 236.350 de monede FUT pe PS4 și 228.300 de monede FUT pe Xbox One, dar este puțin mai scump pe PC (268.000 de monede FUT). Prețurile ambilor jucători sunt similare, dar cam mari pentru statisticile lor.

Pentru a obține acest card, jucătorii vor trebui să prezinte două echipe diferite de SBC. Prima echipă (Atletico Madrid) are cerințe de o echipă cu OVR 83 și o chimie de minimum 80, alături de un card INFORM și cel puțin un jucător de la Atletico Madrid. A doua echipă (La Liga) cere o echipă de OVR 85 cu o chimie de minimum 60 și cel puțin un jucător din LaLiga.

Atlético Madrid

GK: Lukáš Hrádecký 83-rated (Bayer Leverkusen) CB: Matthias Ginter 82-rated (Borussia Mönchengladbach) CB: Jérôme Boateng 82-rated (Bayern Munich) CB: Kieran Trippier 83-rated (Atlético de Madrid) CDM: Wataru Endo 81-rated (VfB Stuttgart) LM: Robin Gosens 82-rated (Atalanta) CM: Radja Nainggolan 83-rated (Cagliari) CM: Arturo Vidal 83-rated (Internazionale) RM: Achraf Hakimi 83-rated (Internazionale) ST: Edin Džeko 83-rated (Roma) ST: Josip Iličić 84-rated (Atalanta)

La Liga

GK: Thomas Strakosha 83-rated (Lazio) LB: Marcos Acuña 83-rated (Sevilla) CB: Edin Džeko 83-rated (Roma) CB: Zlatan Ibrahimović 86-rated (Real Madrid) RB: Daniel Carvajal 84-rated (Borussia Dortmund) CDM: Aitor Fernández 83-rated (Levante UD) LM: Nabil Fékir 83-rated (Betis) CM: Miralem Pjanić 85-rated (Barcelona) CM: David Silva 86-rated (Real Sociedad) RM: Daniel Parejo 85-rated (Villarreal) ST: Luis Alberto Suárez 87-rated (Atlético de Madrid)

 

The post Thomas Lemar în FIFA 21! Cerințe SBC, recompense, data de expirare și recenzia completă a cardului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă