Thierry Henry îi ia apărarea lui Kylian Mbappe: "A tratat pe cineva fără respect? Eu n-am văzut nimic în sensul ăsta"

2 luni in urmă 33

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Conducerea pariziană ar avea ceva de obiectat și în legătură cu fotbalistul, din moment ce președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, declara la conferința de presă în care a fost prezentat Lionel Messi că Mbappe nu mai are nicio scuză pentru dorința de a pleca.

Thierry Henry i-a luat apărarea lui Kylian Mbappe

Chiar dacă se află în mijlocul unei situații incerte, campionul mondial a preferat să joace în continuare pentru PSG până când se va lămuri situația, și a făcut-o foarte bine. Același lucru l-a remarcat și Thierry Henry într-un interviu acordat recent, în care a explicat faptul că șeptarul de pe Parc des Princes a respectat pe toată lumea în situația de față.

"A tratat pe cineva fără respect? Eu n-am văzut nimic în sensul ăsta. Sper că va rămâne la PSG și va continua evoluțiile bune. Să vedem ce se va întâmpla în viitor, dar e normal să evalueze lucrurile. Realitatea este că încă joacă la PSG, se antrenează, aleargă, creează ocazii pentru coechipierii săi. Marchează goluri și este un jucător care își va respecta contractul. Nu face nimic greșit și a răspuns pe teren, așa că ar trebui să fie mulțumiți (n.r. cei de la PSG)", a declarat Henry.

Avocatul lui Kylian Mbappe ar fi cel care l-a determinat pe fotbalist să plece la Real Madrid

Mbappe visează să joace la Real Madrid încă de când unul dintre idolii săi, Cristiano Ronaldo, făcea istorie pe Santiago Bernabeu. Se pare, însă, că nu doar acesta ar fi motivul pentru care francezul își dorește să ajungă la gruparea "Los Blancos".

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

Conform publicației spaniole El Confidencial, cel care l-a convins pe fotbalist că trebuie să ajungă neapărat la madrileni este avocatul său, Delphine Verheyden, care mai reprezintă și alți sportivi francezi cu nume sonore.

În momentul în care PSG i-a făcut o ofertă de prelungire a contractului, cu un salariu de 36 de milioane de euro, tatăl jucătorului l-a îndemnat să semneze, însă juristul l-a sfătuit să refuze propunerea. 

Acesta i-ar fi explicat că va câștiga și mai mulți bani la Real Madrid, în special grație contractelor de imagine pe care le va obține odată ce va începe să joace pe Santiago Bernabeu. Astfel, Mbappe ar fi decis să nu accepte oferta, lucru confirmat ulterior și de către oficialii parizieni.

Etichete: psg , thierry henry , kylian mbappe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă