Thierry Henry, aproape de o revenire spectaculoasă în Anglia! Ce echipă îl dorește pe legendarul fost jucător al lui Arsenal

1 lună in urmă 1

UEFA Champions League: Sevilla - Borussia Dortmund, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

UEFA Champions League: Porto - Juventus, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

Patru înfrângeri consecutive i-au obligat pe oficialii lui Bournemouth să-l demită pe antrenorul Jason Tindall, la începutul lunii februarie. Astfel, în ultimele două săptămâni conducerea grupării din Championship a contactat mai mulți tehnicieni care să readucă "Cireșele" pe prima scenă a fotbalului din Albion, susține Sky Sports.

Bournemouth ocupă locul 6 în Championship, cu 46 de puncte, la 12 lungimi în urma liderului Norwich

Thierry Henry, aproape de o revenire în fotbalul englez. Francezul este pe lista lui Bournemouth

Cel mai răsunător și totodată cel mai surprinzător nume de pe lista celor de la Bournemouth este cel al lui Thierry Henry, fostul jucător al lui Arsenal. Francezul și-a început cariera de antrenor la academia "Tunarilor", după care a fost asistentul lui Roberto Martinez la reprezentativa Belgiei.

Prima experiență ca antrenor principal a lui Henry a fost în 2018, la Monaco, unde a rezistat doar câteva luni. Din noiembrie 2019, campionul mondial și european cu naționala Franței a fost instalat pe banca tehnică a celor de la Montreal Impact, în MLS.

Thierry Henry este sub contract cu Montreal până pe 31 decembrie 2021

Ca jucător, Henry nu mai are nevoie de nicio prezentare. A evoluat la Monaco, Juventus și Barcelona, însă echipa la care a rămas în istorie este Arsenal. New York Red Bulls a fost ultima formație din cariera de jucător a francezului. 19 trofee, printre care UEFA Champions League, Cupa Mondială și titlul în Premier League și La Liga, a cucerit Thierry Henry.

29 de meciuri, 9 victorii, 4 remize și 16 înfrângeri a adunat Henry pe banca celor de la Montreal Impact Etichete: thierry henry , bournemouth , antrenor bournemouth , thierry henry bournemouth , thierry henry anglia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă