Thibaut Courtois a început să învețe ebraică! ”Muza” pentru care portarul Realului a luat o astfel de decizie

1 săptămână in urmă 18

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Portarul celor de la Real Madrid, care a confirmat în august relația pe care o are cu superbul model israelian, s-a decis să învețe această limbă, fiind extrem de fericit de modul în care decurge viața sa pe plan personal în acest moment.

Galerie Foto

Thibaut Courtois a început să învețe ebraică! ”Va vorbi mai repede decât o voi face eu în spaniolă”

Mishel îl alintă pe Thibaut cu apelativul ”viața mea”, în timp ce goalkeeperul îi răspunde cu ”Pikachu”. Momentan, Courtois a învățat să spună ”Te iubesc!” în ebraică, dar vrea să aprofundeze această limbă.

Gerzig le-a spus celor de la One, o publicație israeliană, că Thibaut Courtois se descurcă bine în ebraica și că poate deja și citi.

”Cred că va vorbi ebraică mai repede decât o să vorbesc eu spaniola”, a spus Mishel.

În ultima perioadă, Mishel Gerzig a stat mai mult la Madrid și a locuit în casa lui Courtois, complet renovată.

”Nu e ușor. Să mergi la Madrid este o mare schimbare, dar este un oraș mare și oamenii sunt grozavi. Am fost foarte bine primită acolo. Inclusiv soțiile celorlalți jucători m-au făcut să mă simt bine”, a mai spus Gerzig.

Courtois şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în 2026

Courtois tocmai a semnat prelungirea pe cinci ani a contractului cu formaţia la care a ajuns în 2018, de la Chelsea, în schimbul a 35 de milioane de euro.

Mishel Gerzig (24 de ani) a fost văzută de mai multe ori în compania lui Thibaut la Madrid, dar niciunul dintre ei nu a confirmatoficial  până acum relaţia.

Cei doi şi-au petrecut vacanţa pe un iaht, în Ibiza, după eliminarea Belgiei de la EURO 2020, dar la un moment dat media din Spania şi cea din Belgia puneau sub semnul întrebării dacă relaţia dintre cei doi continuă, scriu cei de la 7sur7.

Postarea lui Courtois a risipit acum orice urmă de îndoială.

Fotbalistul este tată a doi copii, Adriana, 6 ani, şi Nicolas, 4 ani, pe care îi are din relaţia cu Marta Domingos, din Spania.

Etichete: real madrid , thibaut courtois , thibaut courtois real madrid , mishel gerzig
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă