Thibaut Courtois a început să învețe ebraică!

2 săptămâni in urmă 21

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Portarul celor de la Real Madrid, care a confirmat în august relația pe care o are cu superbul model israelian, s-a decis să învețe această limbă, fiind extrem de fericit de modul în care decurge viața sa pe plan personal în acest moment.

  1. Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată acum din Google Play şi App Store

Galerie Foto

Thibaut Courtois a început să învețe ebraică! ”Va vorbi mai repede decât o voi face eu în spaniolă”

Mishel îl alintă pe Thibaut cu apelativul ”viața mea”, în timp ce goalkeeperul îi răspunde cu ”Pikachu”. Momentan, Courtois a învățat să spună ”Te iubesc!” în ebraică, dar vrea să aprofundeze această limbă.

Gerzig le-a spus celor de la One, o publicație israeliană, că Thibaut Courtois se descurcă bine în ebraica și că poate deja și citi.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

”Cred că va vorbi ebraică mai repede decât o să vorbesc eu spaniola”, a spus Mishel.

În ultima perioadă, Mishel Gerzig a stat mai mult la Madrid și a locuit în casa lui Courtois, complet renovată.

”Nu e ușor. Să mergi la Madrid este o mare schimbare, dar este un oraș mare și oamenii sunt grozavi. Am fost foarte bine primită acolo. Inclusiv soțiile celorlalți jucători m-au făcut să mă simt bine”, a mai spus Gerzig, susține 7sur7.be.

Courtois şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în 2026

Courtois a semnat în august prelungirea pe cinci ani a contractului cu formaţia la care a ajuns în 2018, de la Chelsea, în schimbul a 35 de milioane de euro.

Mishel a fost văzută de mai multe ori în compania lui Thibaut la Madrid, dar niciunul dintre ei nu confirmase până atunci relația.

Cei doi şi-au petrecut vacanţa pe un iaht, în Ibiza, după eliminarea Belgiei de la EURO 2020, dar la un moment dat media din Spania şi cea din Belgia puneau sub semnul întrebării dacă relaţia dintre cei doi continuă, scriu cei de la 7sur7.

Postarea lui Courtois a risipit până la urmă orice urmă de îndoială.

Fotbalistul este tată a doi copii, Adriana, 6 ani, şi Nicolas, 4 ani, pe care îi are din relaţia cu Marta Domingos, din Spania.

Etichete: real madrid , thibaut courtois , thibaut courtois real madrid , mishel gerzig
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă