Theo Rose, detalii despre relația cu Anghel Damian. „Aproape că nu ne vedem la filmări”

1 săptămână in urmă 29

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Cei doi au fost surprinți împreună pe stradă, iar la scurt timp au confirmat relația. Recent, artista a povestit cum au decurs filmările la „Clanul”, serial regizat chiar de iubitul ei.

Cei doi s-au cunoscut în perioada în care antrenoarea de la Vocea României era împreună de cinci ani cu Alex Leonte, iar regizorul era, de opt ani, cu Lia Bugnar, scenaristă pentru serialul Clanul.

Theo Rose, detalii despre relația cu Anghel Damian. „Aproape că nu ne vedem la filmări”

„La filmări chiar ne vedem de treaba noastră. Aproape că nu ne vedem la filmări, De fapt, în afară de ce ține de indicații”, a mărturisit Theo Rose, potrivit Cancan.

După cum a mărturisit Theo Rose, în primele zile de filmare pentru noul serial de la PRO TV, Anghel Damian a fost atât de amabil cu ea încât a venit în casa ei, să-i explice scenariul.

„La un moment dat, râdeam cu Anghel, nu știu, erau primele zile de filmare și a venit la mine să-mi explice ceva ce aveam de făcut. Îmi explica o stare și înțelegeam perfect.

Mă uitam în gol așa și după ce mi-a explicat i-am zis „da, și eu cum fac?”și el a zis „Eh, asta e singura întrebare care în actorie nu există: „cum fac?”.

M-a ajutat foarte mult faptul că el mi-a exemplificat de foarte multe ori cum trebuie să spun anumite replici sau care e starea pe care trebuie să o am”, a spus Theo Rose în cadrul podcastului La Mijloc.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă