Testul de inteligenţă al toamnei. Găseşte şoricelul care se ascunde printre ciuperci. Reuşeşti în 12 secunde?

6 zile in urmă 55

Testul de inteligenţă al toamnei, creat pe baza unei iluzii optice. Când vine vorba despre iluzii optice, internetul este o sursă abundentă de resurse. În fiecare zi, noi imagini acaparează atenția adolescenților și tinerilor pasionați de astfel de teste. Recent, pe rețelele sociale un nou test de inteligență a făcut furori. Este vorba despre provocarea „Spot The Mouse Among Mushrooms” sau „Reperează șoricelul dintre ciuperci”. Tu poți identifica șoricelul printre ciupercile din imaginea de mai jos, în maximum 12 secunde?

Testul de inteligenţă al toamnei

Utilizatorii rețelelor sociale par că nu se mai satură de testele de inteligență prezentate sub forma iluziilor optice. Surse externe scriu că astfel de sarcini de rezolvare a problemelor fac adevărate furori în rândul internauților. Pentru mulți dintre ei, astfel de „puzzle-uri” reprezintă o adevărată plăcere.

În relație cu percepția vizuală a fiecărui individ în parte, o iluzie optică reprezintă, așa cum arată și conceptul în sine, o iluzie care pare să difere de situația reală. Astfel de provocări pun la încercare atât atenția vizuală, cât și puterea de concentrare și abilitățile de raționament ale unei persoane.

Recent, o nouă iluzie optică a început să devină virală pe internet. Testul de inteligență provoacă internauții să găsească în maximum 12 secunde un șoricel ascuns printre ciupercile din imaginea de mai jos. Tu poți îndeplini această sarcină?

Pe paginile de internet se pot găsi o mulțime de iluzii optice. Nu toate devin virale, precum cea de mai sus. De obicei, testele de inteligență care îi zăpăcesc de cap pe internauți sunt imediat redistribuite și, astfel, capătă amploare pe rețelele sociale. Acesta este și cazul imaginii cu ciuperci, care a fost creată de un artist ungur, pe nume Gergely Dudás.

Gergely Dudás se folosește de ilustrațiile sale colorate pentru a produce iluzii optice. De obicei, acestea devin virale pe internet. Artistul reușește să ascundă eficace diverse detalii în lucrările sale, precum șoricelul din câmpul de ciuperci.

Unde se află șoricelul ascuns printre ciuperci?

Test de inteligență. Analizează imaginea cu ciuperci de mai sus, ilustrată de Gergely Dudás. Tu poți să identifici șoricelul? Ilustrația prezintă o varietate de ciuperci, colorate în nuanțe vibrante. Pentru că acestea vin într-o varietate de culori și dimensiuni, să găsești șoricelul ascuns poate fi o adevărată provocare pentru unii.

O parte dintre internauți susțin că au bătut recordul, găsind șoricelul în doar zece secunde. Tu poți să îl identifici în maximum 12 secunde? Îți dăm un indiciu: șoricelul ascuns printre ciuperci se află în partea stângă a imaginii. Nu i se văd decât capul și ochii. Nu este vizibil întregul său corp.

Încearcă să cauți o ciupercă portocalie. Din spatele ei, te privesc doi ochi de șoricel. Cu siguranță l-ai găsit și tu!

The post Testul de inteligenţă al toamnei. Găseşte şoricelul care se ascunde printre ciuperci. Reuşeşti în 12 secunde? appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă