Testul de atenţie pe care puţini îl rezolvă. Găseşte cei trei purceluşi fără coif în 11 secunde!

4 zile in urmă 38

În această iluzie optică trebuie să-i reperezi pe cei trei purceluși care au venit la petrecere fără coif. Ai 11 secunde la dispoziție ca să faci asta! Rezolvă și tu acest test de atenție iluzie și află-ți abilitățile de observare! Tu ai reușit?

Testul de atenţie pe care puţini îl rezolvă

Iluziile optice sunt renumite pentru capacitatea lor de a păcăli mintea și de a te face să crezi că ceea ce vezi este real atunci când nu este. Ele sunt porți de acces spre înțelegerea modului în care funcționează creierul nostru. Fiecare individ are un nivel diferit de percepție, însă iluziile testează un nivel de percepție.

Testele de atenție sunt bune pentru creier, deoarece este un exercițiu ușor pentru celulele creier. Creierul și acuitatea vizuală devin mai ascuțite, iar abilitățile de observație se îmbunătățesc.

Această iluzie optică este creată de artistul și ilustratorul maghiar Gergely Dudás, cunoscut pentru creațiile sale distractive, care provoacă nivelurile de percepție ale privitorului. În acest test de atenție, artistul te provoacă să-i găsești pe cei trei purceluși care nu poartă pălării de petrecere, în doar 11 secunde.

Atenție! Pentru a-i găsi pe cei trei purceluși, privește imaginea în galeria foto articolului, acolo unde poți găsi testul în format corespunzător!

Primul și al doilea purceluși vor fi mai ușor de observat, în timp ce la al treilea este mai greu. Ești unul dintre campionii puzzle-ului? Ai observat vreunul dintre purceluși? Încearcă să privești cu atenție, deoarece, după cum poți vedea în imagine, există atât de multe pălării colorate de petrecere în jur. Unii dintre purceluși ține un toast, în timp ce alții se bucură bucuroși de băutura.

Dacă nu ai reușit să îi vezi, trebuie să îți oferim câteva indicii. Primul sfat este să încerci să te uiți la porcul care ciocnește un pahar cu un alt porc. Al doilea sfat este să cauți un purceluș cu un steag din 2021. Vezi soluția acestui test de atenție în galeria foto a articolului!

Dacă ai reușit să rezolvi acest test, îți propunem și testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat! La acest test trebuie să reușești să îți dai seamă care persoană este stângace din imaginea propusă! Doar persoanele care au o inteligență superioară pot identifica persoana care se ajută de mâna stângă la treburile efectuate. Testul propus te va ajuta să îți testezi nivelul de inteligență, într-o manieră absolut distractivă.  Vezi testul AICI!

The post Testul de atenţie pe care puţini îl rezolvă. Găseşte cei trei purceluşi fără coif în 11 secunde! appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă