Testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat. Care persoană este stângace în imagine?

1 săptămână in urmă 29

Testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat. Tu reușești să îți dai seamă care persoană este stângace din imaginea propusă? Se crede că doar persoanele care au o inteligență superioară pot identifica persoana care se ajută de mâna stângă la treburile efectuate. Tu poți?

Testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat

Acest test te va ajuta să îți testezi nivelul de inteligență, într-o manieră absolut distractivă. În timp ce privești cu atenție imaginea propusă, trebuie să te concentrezi puțin și să te ajuți de raționamente logice. O persoană din cele cinci existente în imagine este stângace, adică își folosesc mai mult mâna stângă decât mâna dreaptă în meseriile lor. Care dintre acestea să fie oare?

În imaginea testului de atenție, pe care o poți studia pe îndelete în galeria foto a acestui articol, unde o vei găsi în dimensiunea necesară, toți cei cinci oameni îndeplinesc sarcini diferite.

Persoana dreptace își va îndeplini sarcina cu mâna dreaptă, iar persoana stângace își va îndeplini sarcina cu mâna stângă. Privește-o cu atenție!

Soluția testului de atenție

Persoana care bate ciocanul pe cui folosește mâna dreaptă. Persoana care folosește un ferăstrău pentru a tăia un buștean de lemn își folosește mâna dreaptă. Persoana care scrie o hârtie pe birou folosește mâna dreaptă.

Persoana care face clic pe imagine folosește ambele mâini, dar apăsă butonul de clic cu mâna dreaptă. Chelnerul care servește băuturile pe masă poartă tava în mâna dreaptă, dar urmează să servească băutura cu mâna stângă. Deci, chelnerul este lăsat cu siguranță persoana stângace căutată. Vezi și tu răspunsul acestui test de atenție în galeria foto a articolului! Tot în galeria foto a articolului se află și imaginea detaliată a acestui test de atenție!

Prin urmare, răspunsul la acest test de atenție este: „chelnerul”. El este persoana stângace. Pentru stângaci, este mai ușor să țină tava în mâna dreaptă și să servească felurile de mâncare și băuturile cu mâna stângă. Astfel, mâna stângă acționează, în timp ce mâna dreaptă rămâne în poziție statică.

Testul de mai sus este doar simplu test de inteligență și de observare. Însă este nevoie de o gândire de ansamblu pentru a-l rezolva rapid. Reține însă că acest tip de joc pentru creier este doar un mod distractiv de a-ți testa IQ-ul, însă nu are valoare psihologică. Efectuarea unui test real de IQ este, evident, modalitatea eficientă și recomandată de a-ți cunoaște nivelul IQ-ului.

The post Testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat. Care persoană este stângace în imagine? appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă