Testul COVID-19, obligatoriu pentru spectatori. E singura modalitate să primești bilet

1 lună in urmă 18

Liga 1: Universitatea Craiova - Viitorul, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi - Astra, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

''Suporterii vor trebui să se supună la teste rapide PCR sau la teste antigen cu până la 72 de ore înaintea fiecărui meci. Dacă rezultatele sunt negative, ei vor putea să-şi primească biletele'', a declarat un consilier pe probleme de sport al ministerului sănătăţii din Qatar, Abdulwahab al-Musleh, la o conferinţă de presă la Doha.

Testul COVID-19, obligatoriu pentru spectatori la Mondialul cluburilor

Distanţarea socială, purtarea măştii, utilizarea aplicaţiei de depistare a contacţilor din Qatar şi utilizarea de soluţii dezinfectante sunt obligatorii.

Numărul spectatorilor pe stadioanele din Qatar a fost limitat la 30% din capacitatea celor două arene de 40.000 locuri, în care însă nu vor putea avea acces fanii străini, din cauza restricţiilor de călătorie impuse de emirat pentru combaterea răspândirii pandemiei.

Cazurile de infectare au o creştere constantă în Qatar, cu 59,5 cazuri noi la 100.000 locuitori săptămâna trecută, o creştere cu 15% faţă de săptămâna anterioară, însă rata de mortalitate rămâne foarte slabă şi este inferioară ţărilor din regiune.

Noul coronavirus a constrâns reprezentanta Oceaniei, Auckland din Noua Zeelandă, să renunţe la deplasare din cauza carantinei obligatorii în care trebuiau să intre jucătorii săi la revenirea în ţară.

Agerpres

Etichete: campionatul mondial al cluburilor , coronavirus , covid-19 , test covid-19
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă