Terorizaţi de hoţi, locuitorii unei străzi rău famate s-au baricadat în case. Şi-au zidit geamurile şi se roagă zi şi noapte, în UK

3 săptămâni in urmă 22

O stradă aparent obişnuită, dar care ascunde crime, jafuri şi multă violenţă. Locuitorii din Grimsby, Lincolnshire, dorm cu teamă în fiecare noapte, terifiaţi de gândul că vor fi următoarele victime ale infractorilor. De trei ani, rezidenţii de pe strada Macaulay şi-au blocat ferestrele cum au ştiut mai bine, trăind în beznă şi cu sufletul la gură.

Strada Macaulay, aparent obişnuită, ascunde crime, jafuri şi multă violenţă

Strada Macaulay, aparent obişnuită, ascunde crime, jafuri şi multă violenţă. Oamenii s-au baricadat în case

Manchester Evening News via The Sun

Rezidenţii caselor de pe strada Macaulay din Grimsby, Lincolnshire, au ajuns la capătul puterilor. După o bogată istorie criminalistică, adunată de-a lungul a cinci decenii, aceştia spun că situaţia s-a înrăutăţit până în punctul în care şi-au zidit ferestrele. Pur şi simplu, nu se simt niciodată în siguranţă, relatează The Sun.

Localnicii, terorizaţi, s-au baricadat în case

Zi şi noapte, incidente bizare, deseori violente, îi ţin în tensiune pe localnici. Un exemplu recent este acela al unui grup de bărbaţi mascaţi care au dat năvală, cu scandal, într-o proprietate. Ulterior, poliţia a stabilit că înăuntru se aflau cantităţi impresionante de cannabis. Acesta este doar unul dintre numeroasele incidente petrecute pe strada rău famată. Iar oamenii, terorizaţi, nu au de ales decât să se mute ori să se baricadeze în case.

O femeie trăieşte de 3 ani cu toate geamurile blocate de placaje grele

O pensionară povesteşte că a cheltuit 100 de lire sterline pentru a acoperi geamurile cu placaje grele. Astfel, ferestrele au rămas neclintite timp de trei ani. În trecut, geamurile i-au mai fost sparte, dar susţine că nu vrea să plece din casa unde a locuit 47 de ani din viaţă. În noaptea în care bărbaţii mascaţi, cu mănuşi albe, au stârnit panică în cartier, femeia a sunat la numărul de urgenţă şi a alertat vecinii. Aceasta mărturiseşte că poliţiştii sunt chemaţi frecvent pentru a restabili liniştea pe stradă şi în locuinţe. "Este groaznic să trăiești aici în acest moment. (...) Nu ne simțim în siguranță."

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă