"Teribilistul din Mamaia" a fost reţinut de poliţie. Atitudine superioară a tânărului care a terorizat turiştii pentru like-uri pe TIkTok

2 luni in urmă 97

De Cornel Preda.
Publicat: 13.08.2021, 14:40.
Actualizat: 13.08.2021, 14:40

Tânărul care şi-a căutat celebritatea pe TikTok punând în pericol viaţa altor persoane, aruncând cu sticle şi scaune goale de pe balconul unui hotel din Mamaia şi batjocorind mai mulţi oameni, a ajuns în arestul Poliţiei.

  • A venit cu un bolid de lux mov la audieri, dar a plecat în cătuşe.

Poliţia din Mamaia l-a reţinut pentru 24 de ore pe Vlad, tânărul de 28 de ani din Bucureşti care a terorizat turiştii din Mamaia. Acesta s-a filmat în goana de celebritate pe reţelele de socializare cum aruncă sticle şi scaune în oameni de la balcon şi oferă bani celor care răspund la provocările cu tentă criminală.

Acesta a fost audiat şi este acuzat pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar "mâine va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propuneri corespunzătoare", spune Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța

Conform reporterului Observator Andreea Filip, tânărul s-a prezentat la audieri la volanul unui bolid de lux vopsit mov, cu numere de Galaţi, însă la ieşire a plecat încătuşat, arătând o atitudine superioară şi refuzând orice dialog cu presa.

Poliţia Română: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Poliţia Română a scris pe Facebook că "teribilistul din Mamaia" este "un pic reținut. Mai exact…de Poliție".

"În acest moment, el a fost reținut pentru 24 de ore. Va trebui să explice motivele pentru care a avut acest comportament, deși nu există o logică în tot ce a făcut. Un asemenea comportament este complet intolerabil. Dacă vrei să fii celebru sau vrei să fii apreciat, fă-o legal și într-un mod civilizat", a scris Poliţia Română.

Zilele trecute au apărut mai multe imagini pe internet în care tânărul s-a filmat în următoarele ipostaze:

  • a aruncat, de la balcon, o sticlă de șampanie spre două fete și un scaun pe mașinile parcate;
  • i-a promis unei mame o sumă de bani pentru a-și ucide fiul;
  • i-a aruncat ochelarii de vedere unui tânăr peste balcon;
  • a provocat persoane din preajma sa;
  • a încercat să sugrume un tânăr, folosind o tehnică de lupte.

Tânărul era deja vedetă în online. Se laudă pe Internet că are un apartament în valoare de 300.000 de euro, o super mașină și bani. Se mândreşte inclusiv cu loviturile de pe corpul iubitei lui.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă