Teribil! Fotbalistul Rodrigo Alain Cuevas s-a ales cu piciorul stâng amputat, după ce s-a electrocutat într-un accident casnic: „Era distrus și a trebuit să fie tăiat pentru a rămâne în viață” | FOTO

3 săptămâni in urmă 10

Lui Rodrigo Alain Cuevas, atacantul clubului mexican Ciervos Chalco, din liga a 3-a, a trebuit să îi fie amputat piciorul stâng din cauza rănilor suferite în urma unui accident casnic.

Fotbalistul de 27 de ani a suferit arsuri de gradul III, după ce s-a electrocutat.

Atacantul mexican Rodrigo Alain Cuevas a rămas fără piciorul stâng în urma unui accident casnic! „Nu am fost primit la spital pentru că erau pline cu bolnavi de COVID 19”

Clubul mexican de liga a 3-a Ciervos Chalco, la care era legitimat fotbalistul Rodrigo Alain Cuevas, a spus într-un comunicat că atacantul de 27 de ani a suferit arsuri de gradul III, din cauza unei descărcări electrice accidentale de voltaj înalt.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Cuevas nu a putut fi transferat pentru îngrijiri la un spital din Mexico City și a fost transferat în orașul Culiacan, din regiunea Sinaloa, acolo unde a fost operat, la 3 zile după accident.

Mexican footballer, Rodrigo Alain Cuevas has leg amputated after electric shock (photos) https://t.co/M8yqEv7EZq pic.twitter.com/5Whc3F0z44

— NAIJA WAPZ (@Naijawapz1) January 29, 2021

„Când am suferit accidentul, nici unul dintre spitalele din Mexico City nu m-a putut primi pentru că erau pline cu bolnavi de COVID-19. Mulțumită unei cunoștințe, am fost transferat cu o ambulanță la Culiacan, acolo unde am fost internat”, a scris Cuevas pe rețelele sociale.

„Piciorul meu stâng era distrus! Părinții mei nu au fost de acord să fie amputat, dar nu doctorii au zis că nu mai e timp”

Cuevas a postat o fotografie pe Facebook de pe patul de spital, după operația suferită la piciorul stâng, în care face semn că totul este în regulă și a scris: „Piciorul meu stâng era distrus. Chirurgul și ceilalți medici au fost cinstiți și direcți cu mine și cu părinții mei, așa cum ar fi trebuit.

 Ce ne-au spus ei a fost că piciorul trebuia amputat pentru că era prea infectat și, dacă nu ar fi fost operat, mi-ar fi pus viața în pericol. În primă fază, părinții mei nu au fost de acord și au vrut să audă și o a doua opinie, pentru că știau cât de mult înseamnă fotbalul pentru mine, dar doctorii le-au spus că nu este timp”.

„Când am decis să fie tăiat piciorul mi-au trecut mii de gânduri prin cap, dar viața vine mai presus de orice”

Cu mult curaj, Cuevas a povestit apoi ce i-a trecut prin minte în momentul în care a trebuit să se decidă să își amputeze piciorul și să pună capăt astfel definitiv carierei de fotbalist:

În acel moment, mii de lucruri îmi treceau prin cap, mă gândeam că s-a terminat cariera mea în fotbal, că a fost una scurtă, m-am gândit la toate sacrificiile pe care le-am făcut pentru a călca pe terenul de fotbal la nivel profesionist.

Am luat decizia de a mi se amputa piciorul stâng și în acel moment am primit o lecție de viață extraordinară, că deși iubești să faci ceva extrem de mult, să practici un sport sau orice altceva, nu trebuie să pui acel ceva înaintea propriei tale vieți”, a mai declarat fotbalistul.

Înainte să se întâmple teribilul accident, Cuevas a jucat în două partide pentru Ciervos Chalco în acest sezon.

The post Teribil! Fotbalistul Rodrigo Alain Cuevas s-a ales cu piciorul stâng amputat, după ce s-a electrocutat într-un accident casnic: „Era distrus și a trebuit să fie tăiat pentru a rămâne în viață” | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă