Teodora Meluță a prins transferul carierei! Cea mai frumoasă fotbalistă din România va juca în străinătate! Reacția sportivei după despărțirea de U Olimpia Cluj

1 lună in urmă 91

Teodora Meluță, fotbalista în vârstă de 21 de ani, a prins transferul carierei și va evolua în Elveția, la FF Lugano 1976.

Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din România s-a despărțit de Olimpia Cluj, echipă alături de care a cucerit nu mai puțin de cinci titluri de campioană.

Fundașul central al naționalei feminine va începe prima sa aventură în străinătate, în Elveția, la FF Lugano, echipă ce este pe ultimul loc în prima ligă elvețiană, după 12 etape disputate până acum, după ce totuși în sezonul trecut, echipa elvețiană a evoluat în Liga Campionilor

Teodora Meluță s-a transferat de la U Olimpia Cluj, la Lugano, în Elveția

Reprezentații clubului U Olimpia Cluj au dezvăluit această mutare, printr-o postare pe rețelele sociale.

„Jucătoarea Teodora Meluță, a ajuns la un acord cu formația FF Lugano 1976, urmând astfel să evolueze în Liga 1 din campionatul de fotbal feminin al Elveției începând cu acest retur.
Mulțumim Teodorei Meluță pentru toate realizările alături de clubul nostru, succes în continuare și o așteptăm oricând acasă!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a clubului U Olimpia Cluj.

Teodora Meluță a debutat la echipa națională de fotbal feminin a României încă de la vârsta de 15 ani și a fost desemnată cea mai bună fotbalistă din țară în anul 2018. Pentru ceea ce a realizat până acum, fotbalista le este recunoscătoare părinților, dar și clubului ardelean, care a lansat-o cu adevărat în acest domeniu.

„Pe curând. Au fost 6 ani plini de emoție și de mândrie, de fericire dar și de tristețe! Sunt fericită ca am făcut parte din familia Olimpia, ca am reușit sa îmbrac echipamentul campioanei României, ca am reușit sa câștig titluri și Cupe ale României împreuna cu aceasta echipa! 6 ani în care am trăit toate emoțiile posibile. Venirea la Cluj fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat și datorită Olimpiei sunt jucătoarea de astăzi. Le mulțumesc părinților că m-au susținut și mă susțin tot timpul pentru orice decizie iau. O parte din sufletul meu o sa rămână mereu la Cluj! Acum urmează un nou capitol în viața mea și abia aștept să văd ce îmi oferă viața!”, a scris Teo Meluță, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teo Meluță (@teeeomeluta)

The post Teodora Meluță a prins transferul carierei! Cea mai frumoasă fotbalistă din România va juca în străinătate! Reacția sportivei după despărțirea de U Olimpia Cluj appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă