Teodora Becali, pe urmele tatălui său. ”Afacerea” care-i va aduce 4,6 milioane de euro

2 săptămâni in urmă 13

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Teodora Becali Mincu (26 de ani), fiica sa cea mare, care s-a măritat în 2019, a făcut o ”afacere” din urma căreia a încasat dintr-un foc 4,6 milioane de euro!

Fata milionarului din Pipera a vândut un teren, situat în zona Pipera, cu o suprafață de două hectare, cumpărat de către familia Cobâlaș, proprietara grupului de firme Catted. Tranzacția se va finaliza contra sumei de 4,6 milioane de euro, potrivit profit.ro.

Familia Cobâlaș a cumpărat terenul de la Teodora Becali pentru a construi un ansamblu rezidențial cu 140 de apartamente în zona corporațiilor din Pipera.

Cine este Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali

Zis și ”Prinţişorul din Dobroeşti”, Mihai Mincu  provine dintr-o familie respectată şi înstărită. Cei doi formează un cuplu de câţiva ani. ”Are peste 1,85 metri înălțime, exact așa cum îmi place mie”, l-a caracterizat Gigi Becali, la acea vreme.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Joi, 10 octombrie 2019, a avut loc cununia civilă, iar cei mai buni prieteni ai cuplului au venit cu buchete impresionante de flori la Athenee Palace Hilton, acolo unde au petrecut ore bune cu un meniu a la carte. Gigi Becali a fost sufletul petrecerii, ca de obicei. A dansat și s-a simțit excelent pe muzica machedonilor.

Etichete: gigi becali , gigi becali avere , theodora mincu , theodora becali mincu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă