Tentativă de suicid la stația de metrou Izvor: Bărbat scos cu forța de pe șine, chiar din fața trenului

2 săptămâni in urmă 13

O tentativă de suicid a avut loc joi dimineața la stația de metrou Izvor din Capitală. Din fericire, martorii, ajutați de un polițist, au reușit să evite o tragedie.

Pe imaginile apărute pe Facebook se poate observa cum călătorul este scos de pe șinele de tren și readus pe peron de către mai mulți bărbați și un polițist. Acesta a fost imobilizat ulterior și evacuat din stația de metrou Unirii, fiind dus, cel mai probabil, la o secție de poliție.

"Metrorex informează că astăzi, 06.01.2022, în jurul orei 07:52, la stația de metrou Izvor, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, a fost o tentativă de suicid evitată de mecanicul de tren. Călătorul a fost scos în siguranță din calea de rulare. Circulația trenurilor de metrou a suferit mici întârzieri. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost necesară intervenția organelor competente", au precizat reprezentanții Metrorex.

Poliția cercetează tentativa de suicid de la metrou

"Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Circulația a fost reluată la ora 08:06. De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului", au transmis cei de la metroul bucureștean.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă