Tensiuni la naționala Franței. Ce a pățit Mbappe când a intrat pe teren. Protagonist în 3 "episoade", a ratat și un penalty

2 săptămâni in urmă 1

Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

În minutul 74, Mbappe a ajuns în careu și mai avea în față un fundaș și portrarul, însă în loc să-i paseze lui Thomas Lemar, care era liber în stânga sa, a decis să șuteze. Norocul său a fost că a obținut un penalty la acea fază, însă ghinionul lui a fost că l-a ratat.

Astfel, Franța a bifat o "performanță" negativă. A ratat 4 dintre ultimele 7 penalty-uri primite.

Mbappe, ignorat de Martial la schimbare

Interesant este că Mbappe nu a fost titular, ci a intrat pe teren în minutul 59, în locul lui Martial. Însă la momentul schimbării, atacantul lui Manchester United pus și simplu a ieșit de pe teren fără ca măcar să se uite la Mbappe și l-a ignorat total.

Asta nu i-a picat bine starului de la PSG, care s-a oprit brusc din alergare și s-a uitat înapoi cu o privire întrebătoare.

În cele din urmă, Mbappe nu a înscris până la finalul meciului, câștigat de Franța cu 2-0. Prima reușită a meciului i-a aparținut lui Dembele, iar a doua a fost un autogol și i-a aparținut lui Maily.

Kylian Mbappe are 16 goluri în 41 de selecții pentru naționala Franței. Etichete: franta , kylian mbappe , hazahstan franta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă