Tensiuni între verii Becali: ”Giovanni face prețurile jucătorilor mei!” Planul ”de afaceri” care l-a scos din sărite pe Gigi

1 lună in urmă 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - UTA Arad, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Astra, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Patronul de la FCSB a ales să meargă pe mâna familiei ca să scoată maximum din ”perla” sa, iar relația cu Giovanni Becali părea să fie una excelentă. Mai ales în condițiile în care impresarul a reușit să-i aducă lui Gigi o sumă importantă în schimbul lui Man.

Declarația lui Giovanni Becali care l-a enervat pe Gigi. Florin Tănase, ”mărul discordiei”

Numai că Gigi Becali s-a supărat din cauza unei declarații făcute de Giovanni în urmă cu câteva zile. Atunci, agentul a vorbit despre transferul lui Florin Tănase în Statele Unite, ba chiar a avansat și o sumă posibilă a tranzacției.

”Nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase. Da, sunt șanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali.

Și, bineînțeles, dacă și Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5 - 4 milioane de euro și atunci toate părțile pot fi mulțumite”, declara impresarul.

Gigi Becali: ”Întrebați-l, mă, pe Giovanni! El știe bine”

Întrebat astăzi de jurnaliști despre plecarea căpitanului său în SUA, Gigi Becali a izbucnit la adresa vărului său.

”Negociez cu voi? Giovanni face și prețurile jucătorilor mei, întrebați-l pe el. Giovanni văd că face prețurile. Ăla e 7-8 milioane, ăla e 3 milioane, întrebați-l pe el, dacă știe el mai bine. El știe bine, întrebați-l pe el!

Nu poate să aibă Tănase preț la ora asta, când nu sunt transferuri. Întrebați-l, mă, pe Giovanni. Că Tănase face 2-3, Man face 7-8, Coman face 7-8. Întrebați-l pe el, nu pe mine, dacă ascultați ce vă zice Giovanni”, a afirmat patronul de la FCSB, potrivit sport.ro.

În aceste condiții, colaborarea dintre Gigi și Giovanni, care părea să prindă contur și să fie în avantajul amândurora, este acum pusă sub semnul întrebării.

16 goluri are Florin Tănase în acest sezon pentru FCSB, în toate competițiile3 milioane de euro e cota fotbalistului, potrivit transfermarkt Etichete: gigi becali , giovanni becali , florin tanase
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă