Tensiuni intre Mutu si Stoichita? Selectionerul U21 ar fi cerut sa-i fie reziliat contractul cu FRF!

1 month ago 36

CFR Cluj trece printr-o perioada complicata, iar in urma cu putin timp clubul a anuntat demisia antrenorului Dan Petrescu. 

Cele doua parti au reziliat de comun acord intelegerea, iar patronul Nelut Varga a anuntat intentia de a-l aduce ca inlocuitor pe Adrian Mutu. Marti insa, finantatorul CFR-ului ar fi fost convins de de catre colaboratorii sai, dar si de jucatorii mai importanti de la club, ca Mutu nu ar fi solutia de care are nevoie echipa, conform celor de la Gazeta Sporturilor. 

"Nimeni nu are incredere ca Adrian ar putea face fata la CFR. Nu are experienta, iar acolo e nevoie de un antrenor profesionist, cu rezultate, cu o cariera in urma, care sa vina si sa faca treaba. Fiindca obiectivul ramane castigarea titlului", au declarat surse apropiate CFR-ului, conform sursei citate. 

Lui Adrian Mutu i-a fost prelungit automat contractul cu Romania U21, dupa calificarea la Campionatul European. Conform Gazetei Sporturilor, Mutu ar fi incercat sa-l convinga pe Mihai Stoichita sa-i fie reziliat contractul cu FRF. Mutu avea o clauza de 50.000 de euro in cazul in care va pleca, iar antrenorul si-ar fi dorit sa rezilieze amiabil contractul. Totusi, directorul tehnic al FRF s-a opus acestei variante. 

Intr-o conferinta de presa de presa, Burleanu a infirmat zvonurile cum ca Mutu ar fi dorit sa plece, dar a specificat ca orice antrenor care doreste sa plece de la nationala, va trebui sa plateasca o clauza, indiferent de numele pe care il poarta tehnicianul.

"Directorul tehnic al FRF a discutat cu Adrian Mutu, iar el a infirmat ca a fost contactat pentru o astfel de propunere. Contractul sau a fost prelungit automat dupa obtinerea calificarii, deci el este selectionerul nationalei U21 a Romaniei. 

Fiecare antrenor are o clauza de reziliere. Nu te poti desparti de una dintre echipele nationale fara o astfel de clauza, indiferent de numele tau", a transmis Razvan Burleanu intr-o conferinta de presa. 

La partida din Europa League contra celor de la TSKA Sofia, pe banca CFR-ului vor fi secunzii lui Dan Petrescu, Costin Curelea si Valeriu Bordeanu.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools