Tensiuni interne la FCSB? "Petrea a vrut să zică asta! La un moment dat, va spune și el mai multe"

2 săptămâni in urmă 31

  • Liga 2: Dunărea Călărași - U Craiova 1948, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - FC Viitorul, luni, 20:30, Digi Sport 1

Tensiuni interne la FCSB? "Petrea a vrut să zică asta! La un moment dat, va spune și el mai multe"

La finalul jocului, antrenorul Toni Petrea a vorbit despre problemele mari de lot cu care se confruntă FCSB în acest moment, iar o sintagmă a tehnicianului i-a atras atenția lui Helmut Duckadam.

Galerie Foto

"Panțîru a acuzat o lovitură, sper să nu fie foarte gravă, că și așa suntem 10. Încercăm să recuperăm pe cei care sunt aproape de a intra în programul echipei, vom mai aduce și de la echipa a doua. Asta e situația în care am ajuns, voit sau nevoit, nu avem ce face. Trebuie să strângem rândurile, să căutam soluții în cadrul lotului", a spus Petrea, după meciul cu Sepsi.

Fostul președinte de imagine de la FCSB crede că Petrea a dorit să transmită un mesaj cu subînțeles la adresa conducerii clubului.

"El a spus ceva, cu subînțeles, în momentul în care a fost întrebat cum de s-a ajuns în această situație. A zis 'voit și nevoit s-a ajuns' în această situație. Voit înseamnă că cineva a vrut să se ajungă în această situație.

Situația asta, că nu sunt jucători, că sunt accidentați, că sunt jucători care nu joacă. Asta îți pune un semn de întrebare. Ce a vrut să spună? El a vrut să spună asta. Oricum, lui i s-a spus clar ce are de făcut - nu câștigă campionatul, pleacă! Cred că la un moment dat va spune și el mai multe", a spus Duckadam, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO Helmut Duckadam, despre declarația făcută de Toni Petrea

Clasamentul din Liga 1

VIDEO Rezumatul meciului FCSB - Sepsi 1-2

Etichete: sepsi , gigi becali , helmut duckadam , toni petrea , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă