Tensiuni interne la Cagliari. Cum a răspuns Răzvan Marin acuzațiilor lui Radja Nainggolan

4 săptămâni in urmă 17

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Înaintea jocului cu Inter, pierdut 0-1, care a consemnat al cincilea meci consecutiv fără victorie, Radja Nainggolan, unul dintre liderii vestiarului, a acuzat că în cadrul grupului de la Cagliari ”cuiva îi lipsește personalitatea”.

În replica, Răzvan Marin, fotbalist împrumutat de Cagliari pentru acest sezon, cu obligativitate de transfer definitiv în vară, i-a răspuns, de la distanță, coechipierului, susținând că va exista o scurtă ședință în vestiar.

Cu Radja vorbesc des, în franceză, o limbă pe care o cunoaștem amândoi. Are o mare experiență, a jucat la nivel foarte înalt, mereu ne oferă sfaturi. Cu siguranță vom avea o discuție în vestiar”, a transmis Răzvan Marin, potrivit Calciocasteddu.

Leonardo Pavoletti, fotbalist care, la fel ca Nainggolan, are experiență bogată în Serie A, a abordat, de asemenea, subiectul, însă nu pe un ton la fel de liniștit ca al lui Răzvan Marin.

În timpul săptămânii am vorbit despre mai multe lucruri. În anumite privințe, Radja are dreptate, dar acest lucru ar fi trebuit să rămână în vestiar”, a spus atacantul de 32 de ani.

După 30 de etape disputate în Serie A, Cagliari este pe locul 18 în Serie A, direct retrogradabil. Formația lui Răzvan Marin este la șapte puncte distanță de prima poziție care asigură menținerea, ocupată de Torino, care are și un meci mai puțin disputat.

Etichete: cagliari , inter cagliari , radja nainggolan , razvan marin , leonardo pavoletti
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă