Tensiuni în PNL, după ce lideri ai partidului îi cer demisia lui Ludovic Orban. Senatorul Daniel Fenechiu, în direct la Adriana Nedelea LA FIX

1 lună in urmă 18


Senatorul Daniel Fenechiu face, în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX, primele declarații despre conflictul din partid și cererile unora dintre liderii liberali ca Ludovic Orban să plece din fruntea PNL, la o lună după alegerile parlamentare, pierdute în fața PSD.
Rareș Bogdan a fost cel care a dat startul atacurilor la adresa președintelui PNL, Ludovic Orban. Prim-vicepreședinte PNL a spus duminică, într-un interviu pentru Aleph News, că lui Ludovic Orban ”i s-a umflat capul după ce a ajuns la Palatul Victoria. Și-a închipuit că e câinele, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte” și că regretă că nu i-a cerut să renunțe la funcția de președinte al PNL a doua zi după pierderea alegerilor parlamentare, ”o problemă care nu trebuie însă să rămână nerezolvată”.


Ulterior, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat, la Digi 24, că Ludovic Orban trebuie să-și dea demisia de la șefia partidului, pentru că a condus “discreționar” partidul și pentru că PNL a pierdut alegerile.


Emisiunea Adriana Nedelea LA FIX poate fi urmărită de la ora 11.00 și de la ora 13.00, pe site-ul Libertatea și pe pagina de Facebook.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă