Tensiune maximă pentru Răzvan Burleanu: negocierile cu Loți Boloni se prelungesc! Detalii despre tratativele din weekend și decizia luată de antrenor: a plecat din București! | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 25

Negocierile dintre Răzvan Burleanu și Loți Boloni se prelungesc și tensiunea crește în rândul oficialilor FRF. ProSport vă prezintă cele mai noi detalii despre tratativele dintre cele două părți.

Burleanu e decis să nu îl lase pe Boloni să „scape”, fiind primul nume de top care chiar este aproape de a prelua rolul de selecționer, în vreme ce tehnicianul este cât se poate de scrupulos când vine vorba despre contractul său.

Din informațiile noastre, tocmai aceste detalii, la care fostul antrenor al lui Cristiano Ronaldo ține foarte mult, l-au făcut să ia o decizie care a pus și mai mare presiune pe președintele FRF: Boloni a plecat la Târgu Mureș.

Loți Boloni, negocieri aprige cu Răzvan Burleanu: avocații vor să pună la punct clauzele speciale!

ProSport vă ține la curent cu ultimele detalii din negocierile dintre Răzvan Burleanu și Loți Boloni. Acolo unde nimeni nu a avut acces, sursele noastre au reușit să „pătrundă” și dezvăluie informațiile pe care toată România le așteaptă cu sufletul la gură:

„Burleanu și Boloni au negociat sâmbătă. Tratativele nu sunt facile, dar toată lumea se aștepta la asta. Președintele FRF încearcă să îi respectele dorințele antrenorului, dar își asigură și el riscuri cât mai mici. De partea cealaltă, Boloni, pe care îl știe toată lumea cât de atent este la contracte, vrea ca totul să fie pus la punct în cel mai mic detaliu. Absolut totul vrea să fie stabilit, de la început, și să fie trecut în acte.

În acest moment, totul este în joc. Boloni i-a infomat pe cei din federație că va pleca din București. Merge la Târgu Mureș, acasă, și așteaptă vești de la avocați, când contractul cu tot ce s-a discutat va fi gata. Vrea să ia decizia în tihnă și i-a transmis asta și președintelui Burleanu”, au dezvăluit surse federale, în exclusivitate, pentru ProSport.

Suspansul rămâne, dar este din ce în ce mai evident că FRF și Boloni au intenții cât se poate de serioase. În scurt timp este posibil ca România să aibă un nou selecționer. Unul care să redea speranțele românilor. Rămâi pe ProSport pentru a afla primul deznodământul celor mai intense negocieri purtate de Burleanu de la instalarea ca președinte.

The post Tensiune maximă pentru Răzvan Burleanu: negocierile cu Loți Boloni se prelungesc! Detalii despre tratativele din weekend și decizia luată de antrenor: a plecat din București! | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă